18. december 2017
Der er et rigt udbud af aktiviteter for ældre i Allerød. For eksempel som her på billedet Ældre Sagens tirsdagsmøder på biblioteket. SeniorNet skal hjælpe ensomme ældre med i de aktiviteter. Foto: Allan Nørregaard
Der er et rigt udbud af aktiviteter for ældre i Allerød. For eksempel som her på billedet Ældre Sagens tirsdagsmøder på biblioteket. SeniorNet skal hjælpe ensomme ældre med i de aktiviteter. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil starte lokalt seniornetværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil starte lokalt seniornetværk
Allerød - 25. september 2017 kl. 05:59
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dansk Folkehjælp er blandt andet kendt for sin uddeling af julehjælp samt ferieophold for udsatte familier. Nu vil foreningen forsøge at starte et seniornetværk, med titlen SeniorNet, for enlige seniorer i Allerød med svage netværk.

- I vores daglige arbejde møder vi mange ældre, hvis dage kan blive lange. Desværre oplever en del af vores ældre borgere, at ensomheden kommer snigende med alderen. Særligt kan vi se, at vores medborgere, som mister en ægtefælle, ofte kommer til at sidde for meget alene. Hvilket er en skam når vi har rigtig mange gode tilbud til ældre i kommunen. Ved at starte SeniorNet op i Allerød håber vi at kunne hjælpe nogle af de ældre med svage netværk ind i de permanente og velfungerende tilbud, vi allerede har", siger Dorthe Jay, der er forebyggelseskoordinator i Allerød Kommune.

- Vi ved, at der sidder mange ældre rundt omkring i landet, som bare mangler en kærlig hånd, der kan føre dem ind i det foreningsliv, der allerede er i landets kommuner. Og det er vores håb, at vi i samarbejde med Allerød Kommune kan hjælpe kommunens ældre ind i foreningslivet. Til glæde for de ældre og til glæde for kommunen, siger Rasmus Knudsen, der er primus motor for projektet hos Dansk Folkehjælp.

Der er informationsmøde for potentielle frivillige den 12. oktober. Det finder sted på Allerød Rådhus fra 16 til 18, hvor Dansk Folkehjælp fortæller om SeniorNet. Interesserede kan i øvrigt kontakte Rasmus Knudsen på telefon 70 220 230 eller mail: post@folkehjaelp.dk.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk