21. november 2018
Niels Kirkegaard (th.) er ny formand for venstre i Allerød. på billedet ønsker forhenværende formand nu borgmester Karsten Längerich tillykke. Foto: Peter Borresen
gallery icon

Se billedserie

Niels Kirkegaard (th.) er ny formand for venstre i Allerød. på billedet ønsker forhenværende formand nu borgmester Karsten Längerich tillykke. Foto: Peter Borresen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre har fået ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre har fået ny formand
Allerød - 09. februar 2018 kl. 15:08
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Niels Kirkegaard afløser Karsten Längerich som formand for Venstre i Allerød.

Stemningen var høj i Allerød Venstre, da vælgerforeningen holdt generalforsamling i Lyngehallen med flot fremmøde. Ikke alene genvandt partiet ved kommunalvalget i november borgmesterposten efter 24 år, Venstre i Allerød gik også modsat tendensen på landsplan frem og fik 18,1 procent af stemmerne, som blev vekslet til fem byrådsmedlemmer.

På generalforsamlingen valgte Venstre Niels Kirkegaard som ny formand. Han har siddet i byrådet de seneste to år, men blev ikke genvalgt i november. Han har desuden erfaringer fra et professionelt arbejde med landspolitik på Christiansborg og EU-politik i Bruxelles.

- Jeg vil holde fanen højt og sætte liberale pejlemærker i Allerød. På den ene side er Venstre forpligtet af en konstitueringsaftale med de andre partier, på den anden side er det vælgerforeningens opgave at øve størst mulig indflydelse. Allerød er tydeligvis en liberal-borgerlig kommune, og det skal afspejles i den førte politik. Vi sidder tæt på beslutningerne, lokalt og på landsplan, og har gode muligheder for at blive hørt. Det har medlemmerne også, og det vil vi naturligvis udnytte for at få flere medlemmer i Allerød Venstre, siger Niels Kirkegaard i forbindelse med valget.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk