17. september 2021
17 unge fra Allerød Ungdomsskole cykler rundt i Danmark for at hjælpe andre unge. Pressefoto
17 unge fra Allerød Ungdomsskole cykler rundt i Danmark for at hjælpe andre unge. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge fra Allerød hjælper Olivia og Mathias

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge fra Allerød hjælper Olivia og Mathias
Allerød - 01. august 2021 kl. 04:07

Indsamling 17 unge fra Allerød Ungdomsskole har i år valgt at bruge en del af deres sommerferie på at samle penge ind til Olivia og Mathias, så deres sommer kan blive lidt sjovere trods sygdom og afsavn. Og målet er klart; at få samlet nok penge ind til deres helt store drømme; Olivia, der elsker heste, ønsker sig en uges rideophold i sensommeren, og Mathias ønsker sig mere end noget andet en elektrisk ladcykel til kørestolsbrugere, der giver adgang og frihed til det udeliv, han drømmer om og ellers normalt er frarøvet, skriver Allerød Ungdomsskole i en pressemddelelse.

Træningen startede i april, og med knap fire måneders hård træning i benene var de 17 unge og deres syv hjælpere for få dage siden klar til at påbegynde turen mod Hvide Sande.

Det er tredje gang cykelprojektet bliver afholdt. Cykelprojektet blev søsat i 2019, hvor ni unge ryttere kørte til Skagen og samlede næsten 30.000 kroner ind til Malthe, der havde fået nyt hjerte året inden og drømte om at gå en tur rundt om Mont Blanc sammen med sin familie. I 2020 var holdet vokset til 18 ønskeryttere, der kørte til Fanø og retur og samlede over 80.000 kr. ind til Jasper, der led af knoglekræft og ønskede sig en tur til Lalandia med hele sin klasse og familie.

Jk

Synes du, at kommunen er der for dig?