24. maj 2019
Nordsjællands Brandvæsen og Nordsjællands Politi roser de tre unge mænd for deres indsats ved en brand søndag eftermiddag. Foto: Lars Sandager Ramlow
Nordsjællands Brandvæsen og Nordsjællands Politi roser de tre unge mænd for deres indsats ved en brand søndag eftermiddag. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre unge reddede kvinde ud fra brændende værelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre unge reddede kvinde ud fra brændende værelse
Allerød - 05. november 2018 kl. 14:48
Af Camilla Bjørkman Aagaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kunne være gået helt galt, da der søndag eftermiddag opstod brand på et værelse på et kommunalt bosted på Vestvej i Allerød. Men takket være tre unge mænd blev branden hurtigt slukket, og værelsets beboer blev reddet ud.

Nordsjællands Brandvæsen fik meldingen om branden klokken 17.43.

- Da vi ankommer, er branden ikke slem, og det skyldes et par snarrådige borgere, der når at gribe ind, inden branden når at udvikle sig, siger beredskabsinspektør Martin Howardsen fra Nordsjællands Brandvæsen.

En 20-årig mand, der bor på bostedet, opdagede ifølge Nordsjællands Politi, branden. Han lugtede røg og så, at der kom røg ud under døren til en af de andre beboeres værelse. Døren var låst, så han hentede en kammerat, og sammen fik de sparket døren ind. Kammeraten, der også er 20 år, fik hurtigt hentet den 46-årige kvindelige beboer ud, men hun løb tilbage på værelset, så han måtte igen hente hende ud. Imens fik en 26-årig mandlig beboer slukket branden med en pulverslukker.

- Det er fantastisk flot arbejde af de tre unge mennesker, siger pressekoordinator ved Nordsjællands Politi Henriette Døssing.

Den 46-årige kvinde blev kørt på hospitalet til behandling for brandsår. Nordsjællands Politi overvejer nu, om de tre mænd skal indstilles til en dusør for deres indsats.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede