22. november 2017
Laura Langkilde og Mads Kjærbo Kristensen er med i familiemusialen »Kongen og Tiggertøsen«, der i efterårsferien kan ses i Glassalen i Tivoli. Foto: Hergaard Fotografi
Laura Langkilde og Mads Kjærbo Kristensen er med i familiemusialen »Kongen og Tiggertøsen«, der i efterårsferien kan ses i Glassalen i Tivoli. Foto: Hergaard Fotografi
Foto: Fotograf Ole Mortensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To lokale unge på scenen i Tivoli

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To lokale unge på scenen i Tivoli
Allerød - 16. oktober 2017 kl. 21:00
Af Niels Idskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er to unge scenetalenter fra Allerød med, når familiemusicalen »Kongen og Tiggertøsen« her i efterårsferien opføres i Glassalen i Tivoli.

Det er Eventyrteatret, der rykker ind i Tivoli med sin nye musical fra Christian den Fjerdes København, og de to fra Allerød er 19-årige Mads Kjærbo Kristensen, der spiller tigger i forestillingen, og 17-årige Laura Langkilde, der spiller hofdame.

Mads Kjærbo Kristensen har efter studentereksamen taget et sabbatår, hvor han blandt andet arbejder som lærervikar på Kratbjergskolen. Han har også medvirket i forestillingen »Burn« i Trommen.

Laura Langkilde, der går i 2.g på Allerød Gymnasium, spiller hofdame på Rosenborg Slot, som under Christian den Fjerde var kongefamiliens residens.

Musicalen byder på med forviklinger, forelskelser og fangeflugt, flotte og farverige kostumer og masser af eventyrligt sang, dans og skuespil med de unge prisbelønnede scenetalenter fra Eventyrteatret, som alene det sidste år har modtaget tre priser for deres unikke familieforestillinger i Tivoli.

»Kongen og Tiggertøsen« opføres i Glassalen i Tivoli frem til 22. oktober.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk