26. februar 2021
Blovstrødlisten og Erling Petersen (bill.) fik samme antal stemmer i år som ved valget i 2013, men færre Blovstrød-borgere stemte på lokallisten.
Blovstrødlisten og Erling Petersen (bill.) fik samme antal stemmer i år som ved valget i 2013, men færre Blovstrød-borgere stemte på lokallisten.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilfreds trods tilbagegang i eget hood

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilfreds trods tilbagegang i eget hood
Allerød - 24. november 2017 kl. 13:48
Af Anne-Mette Rasmussen

Ligesom ved valget i 2013 satte godt 700 vælgere i tirsdags deres kryds ved Blvostrødlisten. Helt præcist 703 mod 708 i 2013. Og det er Blovstrødlistens spydspids Erling Petersen tilfreds med, til trods for at opbakningen i baghaven faldt markant ved dette valg.

318 stemmer fik Blovstrødlisten i år i Blovstrød. Det er en markant nedgang fra sidste valg, hvor 500 Blovstrød-borgere satte deres kryds ved lokallisten.

- Det tror jeg dels skyldes, at der i år var fem kandidater mere fra Blovstrød end ved sidste valg. Og så har jeg heller ikke hallen mere, hvor jeg jo havde en stor kontaktflade, siger Erling Petersen, der tidligere var halinspektør i Blovstrødhallen.

Til gengæld var opbakningen til lokallisten så denne gang større i resten af kommunen, og især i Lynge, hvor Erling Petersen bor, samt i Ravnsholt. I Lynge stemte 194 vælgere på Blovstrødlisten mod 115 i 2013, og i Ravnsholt fik listen 108 stemmer. I 2013 satte kun 25 vælgere ved afstemningsstedet Ravnsholt kryds ved liste R.

- Det er absolut glædeligt, siger Erling Petersen.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?