18. september 2021
Da dette billede blev taget i januar i år, havde Thomsen & Ko seks ansatte. Lars Thomsen står forrest til venstre. Foto: Allan Nørregaard
Da dette billede blev taget i januar i år, havde Thomsen & Ko seks ansatte. Lars Thomsen står forrest til venstre. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Thomsen & Ko sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomsen & Ko sat til salg
Allerød - 30. juli 2021 kl. 15:44
Af Martin Stokkebro Moestrup

Den populære og også ganske nye slagter- og delikatessebutik Thomsen & Ko på M.D. Madsensvej 1A er blevet sat til salg hos erhvervsejendomsmæglervirksomheden Kornerup-Bang & Partnere. Det fremgår af ejendomsmæglerens hjemmeside til-salg.nu.

Det har ikke været muligt at få fat på Lars Thomsen fra Thomsen & Ko for at høre nærmere om salget og dets konsekvenser.

Allerød Nyt har været i kontakt med medejer Sven Møller, som dog nøjedes med at henvise til Lars Thomsen for herefter at afslutte telefonsamtalen.

Ifølge salgsfremstillingen hos Kornerup-Bang & Partnere har man "fået æren af, at sælge Danmarks lækreste gourmét madudsalg." Der står desuden, at forretningen har en "stabil omsætning" og et "særdeles fremragende koncept".

Thomsen & Ko åbnede sidste år, hvor man overtog lokalerne efter Slagter Rieck.

Allerød Nyt følger op på sagen.

Synes du, at kommunen er der for dig?