21. november 2018
Allerød Kommune er ikke interesseret i at overtage Blovstrød Tennis Klubs Klubhus, som ligger midt på tennisanlægget og er bygget af glas, så man kan sidde derinde og følge med i, hvad der foregår på tennisbanerne. Foto: Elmer Madsen
Allerød Kommune er ikke interesseret i at overtage Blovstrød Tennis Klubs Klubhus, som ligger midt på tennisanlægget og er bygget af glas, så man kan sidde derinde og følge med i, hvad der foregår på tennisbanerne. Foto: Elmer Madsen
Foto: Elmer Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tennisklub skuffet over kommunalt afslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tennisklub skuffet over kommunalt afslag
Allerød - 09. februar 2018 kl. 05:54
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En overtagelse af Blovstrød Tennis Klubs klubhus, en 35 kvadratmeter uisoleret glaspavillon, hænger ikke sammen med Allerød Kommunes overordnede strategi om at udnytte de kommunale kvadratmeter bedst muligt. Blandt andet derfor har Kultur- og Idrætsudvalget sagt nej til tennisklubbens ansøgning om at lade kommunen overtage klubhuset, som ligger på idrætsanlægget i Blovstrød tæt på Blovstrødhallen.

- Rent overordnet arbejder vi jo efter kommunens politik om bygningskomprimering, som går ud på, at vi skal komprimere vores bygninger mest muligt og udnytte dem bedst muligt. En overtagelse af klubhuset vil derfor gå direkte imod vores overordnede planer, siger Viggo Janum (Vores Allerød), der er formand for Kultur- og Idrætsudvalget om beslutningen.

- Det er en glaspavillon, som klubben med støtte fra lokale håndværkere selv har etableret for cirka 30 år siden. Den har et kraftigt behov for renovering og istandsættelse. Det ville kræve en investering for os at sætte den i stand, og vi kan ikke pådrage kommunen så stor en udgift lige nu, siger Viggo Janum og tilføjer:

- Der er kun 20-30 meter hen til Blovstrødhallen med mulighed for både ophold, forplejning og bad, og det var flertallets holdning, at klubben benytter hallens faciliteter i stedet. Selvom der selvfølgelig ikke er den samme kontakt til tennisbanerne derfra.

I klubben bliver beslutningen modtaget med skuffelse.

- Vi er da dybt skuffede over det, da de andre tennisklubber jo har kommunalt finansierede klubhuse, men vi ikke kan få lov. Vi havde da håbet på om ikke andet at få et tilskud. Og begrundelsen om at vi kan bruge hallen i stedet er uforståelig. Hallen er jo ubrugelig til det formål, vi bruger klubhuset til, da man ikke kan se tennisbanerne fra hallen. Det må betyde, at udvalget ikke har været ude at orientere sig om, hvordan der ser ud ude os os, siger Blovstrød Tennis Klubs formand Gunnar Olsen.

Viggo Janum (Vores Allerød), Merete Them Kjølholm (R), Esben Buchwald (V) og Theodore Gbouable var imod en kommunal overtagelse af tennis-klubhuset, mens Konservatives Axel Nielsen som den eneste var for.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk