14. december 2018
Anna Tang er fra Allerød, men træner i Hillerød for at kunne få de rette udfordringer. I aftes fik hun Team Allerøds Talentpris 2018.
gallery icon

Se billedserie

Anna Tang er fra Allerød, men træner i Hillerød for at kunne få de rette udfordringer. I aftes fik hun Team Allerøds Talentpris 2018.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Talentpris går til ung tennisspiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Talentpris går til ung tennisspiller
Opdateret 07. marts 2018 kl. 07:48
Allerød - 07. marts 2018 kl. 05:13
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved aftenenes prisuddeling var det tredje gang, at Team Allerød uddelte sin talentpris.

En opgave, der ifølge Kim Bruun ligger lige for, da Team Allerød netop støtter kommunens eliteidræt og talentudvikling. Det skriver Frederiksborg Amts Avis om Anna Tang, tennisspiller og årets vinder af prisen.

- At modtageren af årets talentpris har et særligt talent, står uden for enhver tvivl. Hun har siden september 2017 ligget nummer et på ranglisten i sin aldersgruppe og dyrker sin sport i den højeste liga i Danmark. Det helt særlige er, at det er på Hillerøds senior førstehold i elitedivisionen hun spiller, og dette selvom hun stadig er U14-spiller.

I en alder af blot 13 år er årets prismodtager rangeret som nummer 23 i Danmark på seniorranglisten, sagde Kim Bruun i hyldesttalen til modtageren af årets talentpris og fortsatte:

- I sin egen aldersgruppe har hun vundet de seneste tre sjællandsmesterskaber, hun er nybagt regionsmester, og hun banker som nævnt på til toppen blandt landets seniorspillere. Hendes målsætning for 2018 er at nå endnu længere i de store seniorturneringer i Danmark, og så skal der prøves flere kræfter på internationalt niveau.

Anna Tang bor i Allerød, men træner i Hillerød Tennisklub for at kunne træne på det rette niveau.

Hun arbejder målrettet med mentaltræning, og i talen blev hun ud over sit talent også rost for at være meget aktiv i og omkring tennismiljøet med henblik på at hjælpe andre ind i sporten.

- I Team Allerød håber vi, at de 10.000 kroner, der følger med årets talentpris, kan være med til at gøre en forskel for talentet på vej mod de spændende mål, sagde Kim Bruun, inden Anna Tang fik overrakt Team Allerøds Talentpris 2018.

Læs mere i dagens udgave af avisen om Allerøds idrætspriser

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk