

Se billedserie
Som 21-årig grundlagde Faiza Bajalan »Mosh by Faiza«, der sælger dadler og daddelkonfekt. Nu har hun flyttet produktionen til Allerød.
Faiza Bajalans daddel-eventyr begyndte i moderens køkken, hvor hun startede med at kopiere sin mors opskrift på daddelkugler. Siden blev der eksperimenteret med opskriften, som skulle prøvesmages i en grad, så både den nærmeste omgangskreds og naboen til sidst måtte takke nej til flere daddel-hapsere. Så stillede hun sig op på Birkerød Station og delte smagsprøver ud.
Få fuld adgang til sn.dk og læs resten af artiklen
For at læse denne artikel skal du have et digitalt abonnement eller et abonnement på et af vores dagblade: DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt eller Sjællandske.
Hvis du ikke har et digitalt abonnement, kan du tegne det her.
Du kan få 24 timers digital adgang for 25 kr. eller fuldt digitalt abonnement fra 279 kr. pr. måned.
Det er hurtigt og nemt - og du kan betale via MobilePay eller betalingskort.
Vælg mellem
24 timers digital adgang:
- Fuld adgang til sn.dk, inkl. sn.dk+
- Adgang til e-aviserne:
DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt og Sjællandske - Arkivadgang
Digitalt abonnement:
- Adgang til sn.dk, inkl. sn.dk+
- Valgfri e-avis, vælg mellem:
DAGBLADET, Frederiksborg Amts Avis, Nordvestnyt eller Sjællandske - Arkivadgang
Kommentarer
Vi ønsker en åben og livlig debat på sn.dk, og opfordrer alle til at kommentere, udveksle viden og stille spørgsmål. Debatten skal foregå i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen fjerner indlæg, der ikke lever op til SN.dks retningslinjer og gældende lovgivning. Se retningslinjerne her