20. oktober 2021
Allerøds ene mål gav ifølge formand Flemming Bærentzen et stort løft i stemningen til de næsten tusinde allerødder på lægterne. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Allerøds ene mål gav ifølge formand Flemming Bærentzen et stort løft i stemningen til de næsten tusinde allerødder på lægterne. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stolthed hos Allerød efter Brøndbykamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stolthed hos Allerød efter Brøndbykamp

Op mod 900 ungdomsmedlemmer fra Allerød Fodboldklub var med på Brøndby Stadion og kunne juble

Opdateret 27. september 2021 kl. 09:30
Allerød - 25. september 2021 kl. 14:53
Af Jens Berg Thomsen Foto: Anders Ole Olsen

fodbold Det endte med et nederlag, da Allerød FK torsdag mødte de forsvarende danmarksmestre fra Brøndby IF. 8-1 blev sejren på, men formand Flemming Bærentzen tager oplevelsen med.

"Vi er ærgerlige over, at vi taber 8-1. Der var selvfølgelig situationer, hvor det kom til at gå for stærkt. Men jeg synes også, vi har fine momenter i kampen og gør mange ting godt," siger han.

"Inden, de kom foran, stod vi godt på banen, og drengene gør det fornuftigt. Da vi scorer vores mål, kunne man mærke, at alle vores fans fik et løft, og det var også et flot mål, vi lavede mod dem," siger Flemming Bærentzen.

til kampen havde Allerød omkring 800 ungdomsmedlemmer, der stod bag det ene mål, og de kunne juble, da Allerøds scoring faldt.

"Det var en fin dag og en god oplevelse, og jeg har fået mange gode tilkendegivelser. Både personligt og fra de sociale medier. Jeg er stolt over drengene, trænere og resten af klubben. Vi gjorde en god figur derude," siger Flemming Bærentzen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?