17. juni 2021
Allerød Bordtennisklub har afholdt en bordtenniscamp for 28 piger fra hele Danmark. Pressefoto
Allerød Bordtennisklub har afholdt en bordtenniscamp for 28 piger fra hele Danmark. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stjernespilleren Mie Skov besøgte pige-camp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stjernespilleren Mie Skov besøgte pige-camp

Lokal bordtennisklub havde camp med 28 deltager fra hele Danmark og så kom Mie Skov forbi

Allerød - 11. juni 2021 kl. 15:01

Allerød Bordtennisklub stod for årets første bordtennisarrangement i Danmark, da klubben afholdt en pige-camp med Mie Skov som gæsteinstruktører.

28 piger fra 14 forskellige klubber fra hele Danmark var i pinsen samlet til en tredages bordtennis-camp i Lillerødhallen. Lejren var arrangeret af Allerød Bordtennisklub i samarbejde med Bordtennis Danmark. På lejren deltog også pigelandsholdet under ledelse af ungdoms- og damelandsholdstræner, Magnus Mallander.

"Selvom bordtennissæsonen snart er slut, har det været vigtigt at give pigerne nogle gode bordtennisoplevelser inden sommerferien. For der har ikke været mange højdepunkter i 2021, og træningslejren er reelt første gang i år, at piger har kunnet samles på tværs af klubber. De har savnet bordtennis og fællesskabet. Så vi har ønsket at gøre lidt ekstra for at de hurtigt kunne genfinde glæden i deres sport", fortæller Lars Eckeroth fra Allerød Bordtennisklub.

Og netop derfor fik pigerne besøg af Mie Skov - Danmarks bedste kvindelige bordtennisspiller nogensinde. Mie delte ud af sine mangeårige erfaring som professionel bordtennisspiller, og hun gav sig god tid til både at spille sæt og gennemføre fysisk trænings med pigerne. Jk

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?