22. januar 2021
Ruderne på Blovstrød Kro var skærmet af, da Minkavlerne blev optaget. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
gallery icon

Se billedserie

Ruderne på Blovstrød Kro var skærmet af, da Minkavlerne blev optaget. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stjernebesat komedieserie optages på lokal kro: Se hvor det foregår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stjernebesat komedieserie optages på lokal kro: Se hvor det foregår
Opdateret 14. januar 2021 kl. 13:11
Allerød - 14. januar 2021 kl. 13:05
Af Martin Stokkebro Moestrup

I denne uge kan man opleve afspærringer og sort plastic for ruderne på Blovstrød Kro.

Årsagen er, at der er gang i optagelserne til næste sæson af TV2-komedieserien "Minkavlerne" - et emne, der må siges at være højaktuelt.

"De optager nogle scener til sæson to, lige som at de også var her, da de optog sæson et, bekræfter David Frøkjær Jensen fra Blovstrød Kro.

Minkavlerne må efter danske standarder siges at være særdeles fornemt besat på rollelisten med navne som Mick Øgendahl, Frank Hvam, Bodil Jørgensen, Niels Hausgaard, Kirsten Lehfeldt og Ruben Søltoft. Serien foregår i Nordjylland, men de gamle klassiske rammer i Blovstrød Kro passede til det, holdet bag serien gerne ville have, forklarer David Frøkjær Jensen. Han kan desuden fortælle, at de på grund af optagelserne blev nødt til at male hele den indvendige del af kroen.

"Vi havde faktisk lige malet den i en lysere beige-agtig farve, men fordi den indvendige del havde været rød i første sæson af serien, blev vi nødt til at male den om, så den fik den farve igen," siger han.

Allerød Nyt har været i kontakt med Mick Øgendahls produktionsselskab Falster Inc., der står bag Minkavlerne, men de har ikke ønsket at udtale sig, lige som at selskabet frabed sig, at få taget billeder af optagelserne.

Anden sæson forventes at blive vist til april. Når den kommer på skærmen, vil man kunne se den på Blovstrød Kro, om coronaguderne vil.

"Planen er, at vi viser den på storskærm, når den kommer, for at lave noget sjov ud af det," siger David Frøkjær Jensen.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?