6. august 2020
Sophie Løhde er hovedtaler, når Venstre holder grundlovsmøde på Brønshøjgård i Lynge. Foto: Nadia Fryd
Sophie Løhde er hovedtaler, når Venstre holder grundlovsmøde på Brønshøjgård i Lynge. Foto: Nadia Fryd
Foto: Nadia Fryd
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sophie Løhde er hovedtaler ved grundlovsmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sophie Løhde er hovedtaler ved grundlovsmøde
Allerød - 26. maj 2018 kl. 05:10
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Innovationsminister Sophie Løhde bliver årets hovedtaler, når Allerød Venstre inviterer til grundlovsmøde tirsdag den 5. juni. Det var Sophie Løhde, som forhandlede overenskomster på statens vegne, og som senest var med til at præsentere Danmarks beredskab over for cyber-truslen.

Foruden ministeren taler Allerøds nye borgmester Karsten Längerich (V) samt Mads Hussing, der i en årrække var lokalredaktør på Allerød Nyt, nu reporter ved Frederiksborg Amts Avis.

Grundlovsmødet holdes for tredje år i træk på Brønshøjgård i Lynge, hvor Marianne og Lars Jonsson endnu engang åbner haven og hejser Dannebrog.

Ved grundlovsmødet byder Venstre på morgenkaffe og brunch i haven fra 9.30, alt imens musikken spiller. Selve mødet foregår fra 10 til 12, og Sophie Løhde taler klokken 11. Ind imellem bliver der sunget af den danske sangskat med formand for Venstres byrådsgruppe Olav B. Christensen som forsanger.

- Alle er velkomne på festdagen for Danmarks folkestyre. Det er gratis at deltage, bordene er veldækkede, og vi sørger for god stemning. Vi glæder os til at høre budskaberne fra ministeren, borgmesteren og journalsiten. Med god grund forventer vi stor opmærksomhed, fordi grundlovsmødet har udviklet sig til en tradition, og fordi Venstre har overtaget borgmesterposten i Allerød Kommune, siger Niels Kirkegaard, der er formand for Allerød Venstre.

Hvis vejrliget skulle drille på dagen, så rykkes arrangementet indendørs i et moderne, opvarmet maskinhus. Adressen er Brønshøjgård, Hillerødvej 70, Lynge.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?