19. oktober 2019
Slåbrock Trio gæster Barresøgård på lørdag 25. maj.
Slåbrock Trio gæster Barresøgård på lørdag 25. maj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slåbrock Trio vil vælte Lynge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slåbrock Trio vil vælte Lynge
Allerød - 21. maj 2019 kl. 06:33
Af Niels Idskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Enten så kender man Slåbrock Band og kan synge med på de store hits - eller også gør man bare ikke. Barresøgård i Lynge henvender sig til de første.

Det er første gang, at orkestret fra det nordjyske har begivet sig så langt mod øst. Slåbrock Band er dog blevet til en trio. I et af gruppens numre synges der der »Jeg ku aldrig flyt til København - der ser alting ud som Fastelavn«, så fordommene er også på spil ved koncerten lørdag 25. maj kl. 14. Entréen er på 150 krober, og der skal reserveres plads på barresoe@gmail.com. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

»Hvis nogen tilbage i 1978 havde påstået, at mine sange stadig ville blive spillet i radioen og sunget i kor af publikum her 40 år senere, så havde jeg nok anbefalet indlæggelse og behandling... Men begge dele sker. Det berører mig dybt og glæder mig meget,« siger Keld Torbjørn.

Han var stifter, leder og sangskriver i det legendariske Slåbrock Band tilbage i 1970erne og 80erne, og det er sange som "To gears Diesella", "A'e så glå ve dyr" eller "Bondemand Jensen", som hans egen generation ikke har glemt - og som nye generationer også har lært sig.

I dag er Kjeld Torbjørn i en alder af 73 år frontfigur i Slåbrock Trio, der rejser rundt til spillestederne med hele Slåbrock-arven af gyldne hits fra dengang, men også har nye sange på repertoiret.

»Ja, vi spiller med fornøjelse både "Banko" og "Er min ting for stram til din finger" - de gamle sange fylder rigtig meget i vores repertoire, siger Torbjørn.

Hvis nogle husker Slåbrock Band som et af de bedste live-orkestre, så går de heller ikke fejl af Slåbrock Trio. Musikken krydres stadig af groteske historier og stand up-effekter. Publikum bliver spanket - og kan åbenbart lide det. Alene på Skagen Festival maste 1400 sig til en plads i et telt med en kapacitet på kun 1000 - og de havde en fest. Klokken 11 om formiddagen.

På scenen er Kjeld Torbjørn i forrygende musikalsk selskab med Torkild Mørch Albrechtsen på guitar, samt Ole Albrechtsen på guitar og dobro.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede