4. august 2021
Billedhugger Joseph Salamons fontæne, der før har været placeret foran Værløse Rådhus, bliver på lørdag indviet i Skulpturparken-Allerød. Pressefoto
Billedhugger Joseph Salamons fontæne, der før har været placeret foran Værløse Rådhus, bliver på lørdag indviet i Skulpturparken-Allerød. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skulpturparken indvier fontæne og afslører relieffer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skulpturparken indvier fontæne og afslører relieffer

Lurblæsere akkompagnerer festlighederne på lørdag 26. juni

Allerød - 24. juni 2021 kl. 14:35

Skulpturparken-Allerød inviterer til indvielse af en fontæne udført af Joseph Salamon samt afsløring af to relieffer udført af Bjørn Poulsen.

Det sker lørdag 26. juni kl. 12.30 i Skulpturparken-Allerød/Allerød Tennispark, Rørmosevænget 10, hvor begge kunstnere forventes at være til stede.

Fontænen, der vil blive indviet af borgmester Karsten Längerich, er udført i 1995 og var i mange år placeret foran Værløse Rådhus, før den i 2016 blev flyttet til Skulpturparken i Allerød finansieret af et privat fond. De 2 relieffer, 'Relief 13' og 'Relief 14', vil blive afsløret af formand for kultur- og idrætsudvalget Merete Them Kjølholm.

Reliefferne er udført i 2012 og blev samme år foræret til Skulpturparken-Allerød. Reliefferne blev sidste sommer udsat for hærværk, men er i vinterens løb blevet restaureret af kunstneren.

Der vil blive serveret et let traktement, og De Danske Lurblæsere fra Den Kongelige Livgardes Musikkorps vil akkompagnere arrangementet.

jesl

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?