20. november 2018
Blovstrød Tennisklub inviterer nu Kultur- og Idrætsudvalgets medlemmer på besøg i tennisklubben for at se Glashuset. Foto: Elmer Madsen
Blovstrød Tennisklub inviterer nu Kultur- og Idrætsudvalgets medlemmer på besøg i tennisklubben for at se Glashuset. Foto: Elmer Madsen
Foto: Elmer Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skuffet tennisklub vil vise Glashuset frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuffet tennisklub vil vise Glashuset frem
Allerød - 12. februar 2018 kl. 14:16
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som tidligere beskrevet har Kultur- og Idrætsudvalget afvist, at Allerød Kommune skal overtage Blovstrød Tennis Klubs klublokale Glashuset, der ligger lige midt på tennisanlægget i Blovstrød.

I sit afslag anviser udvalget, at klubben i stedet kan bruge Blovstrødhallen som samlingssted og klublokale. Det forslag kalder tennisklubben »fuldstændig ubrugeligt«, og klubben har derfor nu sendt hele to invitationer af sted til Kultur- og Idrætsudvalgets medlemmer.

»Vi blev spurgt på mødet, og her svarede vi også, at denne løsning ikke kunne bruges og ikke var en mulighed overhovedet. Det tyder også meget på, at udvalget ikke har sat sig ind i vores brug af Glashuset. Hvis én var kørt forbi anlægget eller havde spurgt de byrødder, der er medlem af Blovstrød Tennis Klub, ville et forslag om at bruge hallen aldrig have set dagens lys«, skriver formand Gunnar Olsen i en henvendelse til udvalget og opremser efterfølgende hvorfor:

Blovstrødhallens cafeteria er oftest lukket og låst af, der er ikke plads til opbevaring af bolde, boldmaskine, træningsudstyr og tennisklubbens øvrige remedier, og tennisbanerne kan ikke ses fra hallen.

»Skal vi samles i hallen til standerhejsning og kigge ind i væggen ned mod flaget, mens det hejses, og banerne dermed frigives?«, lyder det retoriske spørgsmål fra tennisformanden, der har fundet to gode anledninger til at få besøg af udvalgsmedlemmerne.

»Jeg vil gerne invitere udvalget med til vores generalforsamling mandag den 26. februar klokken 19 i Blovstrødhallen. Jeg mener, at mindst en af jer er nødt til at komme, da et punkt på dagsordenen er Glashuset. Desuden vil jeg også gerne invitere jer til vores standerhejsning søndag den 28. april klokken 10. Normalt fremmøde er omkring 50, så der kan blive rig lejlighed til at snakke med medlemmerne. Så kan I også vel selvsyn se, hvad vi bruger vores Glashus til«.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk