22. februar 2019
Mikkel Kofod Løvenhøj præsenterede klare mål og holdninger, da han havde første »arbejdsdag« som skoleleder i lokaler på ny Allerødgård. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Mikkel Kofod Løvenhøj præsenterede klare mål og holdninger, da han havde første »arbejdsdag« som skoleleder i lokaler på ny Allerødgård. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skoleleder med klare holdninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleleder med klare holdninger
Allerød - 22. februar 2016 kl. 06:53
Af Niels Idskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Parkeringspladsen var totalt fyldt op, da der for anden gang var åbent hus på Ny Allerødgård, hvor Allerød Privatskole rykker ind efter sommerferien.

Initiativgruppen bag privatskolen mente, at der nok var endnu flere fremmødte end to uger tidligere, men denne gang var der også en ekstra begivenhed på programmet udocer at se på lokaler og rum, nemlig præsentationen af den nye skoleleder. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Navnet slap ud et par dage i forvejen, men 41-årige Mikkel Kofod Løvenhøj starter også allerede på skolen 1. april, når hans tid på Rungsted Private Realskole er afsluttet.

Her har han arbejdet i 15 år, de seneste tre som viceskoleleder, han har været lærerrådsformand og IT-koordinator og meget mere, hvilket han fortalte de måske 400 tilskuere til præsentationen oppe i et stort rum på anden sal under loftsbjælkerne i de fine omgivelser på Ny Allerødgård.

Mikkel Kofoed Løvenhøj kan spille klaver, og Kim Zillo Rokamp, der er bestyrelsesformand for Allerød Privatskole, bød den nye skoleleder velkommen med tilføjelsen om, at han glædede sig til, at Kofod Løvenhøj så også i Allerød ville spille til morgensangen.

Den nye skoleleder, der også for mange år siden har haft en kort karriere som fodboldspiller på højt plan, nikkede - og gik så ellers i gang med sin programerklæring efterfulgt af spørgsmål fra salen.

Det fremgik tydeligt, at den nye skoleleder vil have stor fokus på at skaffe gode lærere til skolen, hvilket han begynder på straks efter 1. april.

- Lærerne er de vigtigste - altså når børnene er kommet på plads, sagde Mikkel Kofod Løvenhøj, og med tilføjelsen om børnene fik han beroliget og samtidig bragt smilet frem hos de mange fremmødte, hvoraf de fleste var forældre til måske kommende privatskoleelever.

- Vi skal have lærere, der formår at brænde igennem, som kan noget, hvad angår både faglighed og trivsel. De må gerne være forskellige, sådan er vi som mennesker, men målet skal være det samme. Jeg går ikke ind for, at der skal undervises frem til kl. 16, men satser på kortere skoledage med kvalitet i undervisningen. Både for lærernes og elevernes skyld, for der skal være plads til fritidsaktiviteter, og jeg har ikke behov for lærere, der trætte hænger med klarinetten frem til fire om eftermiddagen. Så hellere gå noget før hjem og mød frisk og velforberedt dagen efter, sagde Mikkel Kofod Løvenhøj.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk