6. april 2020
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seks indbrud - designermøbler stjålet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seks indbrud - designermøbler stjålet
Allerød - 11. februar 2020 kl. 10:33
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En hel håndfuld villaer i Allerød og Lynge er i løbet af mandagen blevet ramt af indbrud. En af dem er en villa på Lyngevej, hvor der har været indbrud mellem 9.30 og 12.44. Fra stedet er der blevet stjålet designermøbler og designerlamper.

På Højdevej i Lynge har der været ubudne gæster mellem klokken 17 og 20.37, og i den forbindelse er der stjålet smykker. Tyvene er kommet ind ved at tage en rude ud af en terrassedør.

Ligeledes i Lynge, på Vildroseparken, har der været indbrud. Et vindue er blevet brudt op, hvorefter der er stjålet en spillekonsol og muligvis mere fra stedet. Det er sket mellem klokken 17.30 og 20.25.

På Maglevangen i Lynge har der været indbrud mandag mellem 9.30 og 20.20. Det vides endnu ikke, hvad der er blevet stjålet fra stedet, som tyvene skaffede sig adgang til via en rude i en terrassedør.

mellem klokken 12 og 18.30 har ukendte gerningsmænd brudt et kældervindue op til en villa på Elmedalen. Derfra er de kommet ind i huset, men man ved endnu ikke, hvad de har stjålet fra stedet.

På Lyøvej i Allerød er et vindue brudt op, og tyve har været indenfor. Der er ikke overblik over, hvad de har fået med sig derfra. Indbruddet skete søndag morgen omkring 04.30.