22. september 2019
Jan Gintberg havde fundet masser af anekdoter frem fra sin opvækst i Lynge, da han lørdag optrådte på Lynge Messen. De blev modtaget med grin og klapsalver af barndsomsbyens publikum.Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Jan Gintberg havde fundet masser af anekdoter frem fra sin opvækst i Lynge, da han lørdag optrådte på Lynge Messen. De blev modtaget med grin og klapsalver af barndsomsbyens publikum.Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Populær messe trak mange mennesker til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Populær messe trak mange mennesker til
Allerød - 25. marts 2019 kl. 04:51
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lynge Messen formåede endnu engang at samle borgerne om erhvervslivet, om foreningerne - og om en meget sjov mand.

Der er altid gang i den i Lyngehallen i weekenden, men denne weekend var der ekstra pres på hallens parkeringspladser, da Lynge Erhvervsforening åbnede dørene til Lynge Messen 2019. Rigtig mange mennesker fandt vej til hallen for at se, hvad både erhvervslivet og foreningerne i Lynge havde at byde på.

Et af de steder, der var rift om at komme til, var på LUIs stand for Esport, som er en helt nystartet afdeling i foreningen. Der kunne man blive iført virtual reality-udstyr og få en smagsprøve på aktiviteterne.

En af dem, der prøvede, var ni-årige Louise Frey Nørgaard

- Hvad sker der? Årh, det er creapy det her. Hvor er jeg?, sagde hun, mens hun ventede på, at spillet gik i gang, og hun pludselig var på vej ned ad en lang skiløjpe.

- Det var sjovt, men rimelig mærkeligt, sagde hun efterfølgende, da hun havde forceret banen med forhindringer som dådyr og væltede træer på løjpen.

LUI Esport holder infomøde torsdag den 4. april, og det forventer foreningen sig meget af, fortalte Jes Nielsen, der sammen med Jesper Egedal er initiativtager.

- Der ligger meget udviklingsmæssigt potentiale for unge i Esport. For eksempel for de ensomme drenge, der er vant til at spille alene. Dem vil vi gerne have ud af værelserne og ind i et godt fællesskab omkring spillet. Esport handler ikke kun om at spille. Bevægelse og sund kost er også vigtige faktorer.

Lidt derfra havde Elholm Begravelse taget opstilling, og her var tiltrækningskraften ikke helt så stor. Personligt trådte jeg nærmest et skridt baglæns, da jeg blev tilbudt et eksemplar af »Min sidste vilje«, hvori man kan nedfælde sine ønsker til begravelse eller bisættelse.

Reaktionen er bedemændene Lone Andersen og Christina Gauguin vant til.

- Mange reagerer på den måde. Og så kommer de alligevel snigende tilbage for at få en. Vi har delt mange ud, fortalte Christina Gauguin, som sammen med kollegaen havde valgt at deltage på messen, fordi de begge selv er fra Allerød, og fordi de gerne vil afmystificere branchen, som de selv har været i i 15 år.

- Det er godt at komme ud at vise sig, for det handler meget om relationer, sagde hun.

Relationer blev der også skabt imellem publikum og messens helt store trækplaser, komikeren Jan Gintberg, der vokset op i Lynge. Han var vendt tilbage for at give barndomsbyen en gang røg. Og Gintberg var glad for at være tilbage, bedyrede han.

- Det er jo dejligt at komme tilbage til Lynge og lugte, at der er nogle, som kører gylle ud netop i dag, sagde han.

Læs mere om hans show i Frederiksborg Amts Avis mandag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede