16. oktober 2021
Hospitalsklovnen Victor uddelte medaljer til alle løbsdeltagere. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Hospitalsklovnen Victor uddelte medaljer til alle løbsdeltagere. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Klovneløb i Allerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Klovneløb i Allerød

Fantastisk stemning og opbakning til NIRAS' velgørenhedsløb til fordel for Danske Hospitalsklovne. 200 deltagere løb - en blanding af rigtig mange børn, forældre, bedsteforældre og en enkelt hund

Allerød - 21. september 2021 kl. 16:37

Søndag lagde NIRAS rammer til et velbesøgt velgørenhedsløb i Allerød, hvor målet var at samle penge ind til de Danske Hospitalsklovne.

Små 200 betalende deltagere deltog, og alle løb med store smil på munden i dejligt solskinsvejr, skriver Niras i en pressemeddelelse.

Inden løbet blev skudt i gang, stod Hillerød Hospitals skattede hospitalsklovn Victor for en sjov opvarmning, hvor alle deltagere bl.a. skulle vinke til solen og ikke mindst dronerne, som to af NIRAS' dronepiloter havde sat i luften i dagens anledning for at optage løbet.

I målzonen bød Carletti og Meyers Kantiner på klovnelækkerier bl.a. P-tærter og muffins med en specielt meget lækker chokolademousse på toppen, der efterlod sig tydelige spor på mange af de små løberes ansigter.

Startskuddet er lydt og små 200 løbere giver den gas. Pressefoto

Dobbelt gaveregn

Efter løbet var der lodtrækning om sponsorgaver fra LEGO, Creativ Company og Lirum Larum Leg. Og der var dobbelt gaveregn i år med også sidste års præmier, da løbet blev aflyst i sidste øjeblik på grund af corona-restriktioner.

Alle indtægter ved løbet gik ubeskåret til Danske Hospitalsklovne. Beløbet blev ca. 19.000 kroner fra deltagergebyr, salg af hospitalsklovne-merchandise og sponsorpenge fra NIRAS, når deltagerne løb ekstra runder af den en kilometer lange rute rundt om NIRAS' hovedkontor.

Der var tredje gang, at NIRAS stod for et klovneløb i Allerød, og løbsledelsen lovede mange deltagere at gentage det hyggelige familieløb til næste år. Hospitalsklovnene er lønnede og professionelle, og deres arbejde er kun muligt i kraft af donationer fra private, fonde og sponsorer.

Rejser du til udlandet i år?