19. januar 2018
Blovstrødcentret var i gamle dage byens handelscentrum. Nu er det ved at blive omdannet til 31 rækkehuse. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Blovstrødcentret var i gamle dage byens handelscentrum. Nu er det ved at blive omdannet til 31 rækkehuse. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Indkøbscenter bliver til rækkehuse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Indkøbscenter bliver til rækkehuse
Allerød - 12. august 2017 kl. 05:53
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Engang var Blovstrødcentret indkøbscentrum i Blovstrød, men da først Netto og siden Rema 1000 blev bygget på Kongevejen, flyttede det centrum. Lejerne sagde op, butikkerne forsvandt, og de sidste par år har centret stået mere eller mindre tomt.

Men nu kommer der atter liv i den 4000 kvadratemeter store ejendom, som ejeren Kongeegen A/S er ved at omdanne til 31 lejeboliger i form af rækkehuse i forskellige plan og størrelser.

- Rækkehusene henvender sig både til unge og ældre og små som større familier, hvilket går fint i spænd med kommunens ønske om at opføre yderligere boliger, for at kunne tiltrække flere borgere i den erhvervsaktive alder til Allerød, siger Ib Henrik Rønje, der ejer Kongeegen A/S.

Formand for Teknik- og Planudvalget Jesper Hammer (Nye Borgerlige) er da også begejstret for det nye boligprojekt.

- Det er jeg for det første, fordi vi selvfølgelig gerne vil have flere borgere til kommunen. Og specielt til Blovstrød, hvor der ikke er så mange udbygningsmuligheder i den gamle del af byen. Det her er et optimalt sted at gøre det, da der i forvejen ligger en stor bygning, og der ikke er noget håb om, at det bliver et indkøbscentrum igen, siger han.

Ombygningen af Blovstrødcentret gik i gang i foråret, og omkring den 1. oktober vil de første fem-seks boliger være klar til indflytning. Derefter bliver boligerne færdiggjort etapevis, og Ib Henrik Rønje regner med, at de sidste står klar omkring februar måned.

Søndag den 13. august mellem 15 og 15.30 er der åbent hus i bebyggelsens prøvebolig. Udlejningen af boligerne begynder ligeledes søndag.

Læs mere om byggeriet i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk