23. maj 2019
Salli Holmstrøm (tv.) og sønnen Hektor gik i dyne bamse-bio sammen med veninden Mia Olesen (th.) og hendes søn Tobias. På stolerækkerne var der også plads til både bamser og dyner. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Salli Holmstrøm (tv.) og sønnen Hektor gik i dyne bamse-bio sammen med veninden Mia Olesen (th.) og hendes søn Tobias. På stolerækkerne var der også plads til både bamser og dyner. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: I biografen med dyner og bamser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: I biografen med dyner og bamser
Allerød - 15. oktober 2018 kl. 22:19
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerød Bio skød efterårsferien i gang med at invitere de mindste i biffen sammen med deres dyner og bamser.

arrow Læs også: Satsning på Afdeling Q-film gav billet-boom

At sætte sig til rette i biografens mørke og vente på, at det store lærred bliver lyst op, og filmen begynder, er hyggeligt. Når man så har sin dyne og sine bamser med ind i mørket, er det endnu hyggeligere.

Det er filosofien bag Allerød Bios »dyne bamse-bio«, som på den første dag i efterårsferien løb af stablen for anden gang. Og det var der rigtig mange, der kunne erklære sig enige i. For da biografen mandag formiddag slog dørene op til denne særlige måde at gå i biografen på, strømmede det ind med børn, forældre og bedsteforældre, der havde valgt at indlede ferien med at se filmen »Find Dory« - sammen med bløde bamser og varme dyner.

Så der blev hurtigt trængsel i foyeren, hvor glade og forventningsfulde stemmer fyldte lokalet. De voksne sørgede for billetter, de små fik et klistermærke på blusen, der blev tisset af og sørget for forplejning.

Popcornmaskinen brummede lystigt, og mens der blev langet både små og store popcorn-bægre over disken, gik døren til køleskabet med de kolde drikke med jævne mellemrum op og i. Og slikposer til mellemmad er også ok, når det er efterårsferie.

Nogle af dem, der havde valgt at indlede efterårsferien med en tur i biografen var Salli Holmstrøm og sønnen Hektor på seks år.

- Når man har børn i den her alder, kan man godt bruge en hyggeoplevelse, og så er sådan et arrangement her jo oplagt, siger Salli Holmstrøm, der bor i Allerød.

Hun var sammen med sin veninde Mia Olesen og otte-årige Tobias, der bor i Hillerød.

- Vi var på udkig efter noget at lave i efterårsferien. Og da jeg fortalte hende om det her dyne bamse-bio, blev vi enige om, at det lød rigtig hyggeligt. Så det var det, vi besluttede at gøre, siger Salli Holmstrøm.

- Det er hyggeligt, at man kan tage både dyne og bamser med i biografen, tilføjer Mia Olesen og kigger på de to drenge, der har sat sig godt til rette. Tobias under sin dyne og Hektor med sin bamse i favnen.

- Det er også rart, når man har børn med, at det er lidt afslappet. Så føler man ikke, at man forstyrrer så meget, hvis de pludselig skal ud at tisse, siger Salli Holmstrøm.

Hos det frivillige hold bag Allerød Bio var det naturligvis en fornøjelse at se de mange mennesker strømme ind i biografen på en mandag formiddag.

- Vi har solgt næsten 80 billetter på forhånd, og vi har 101 pladser, så det er en god belægningsprocent. Det er dejligt, at der er så stor opbakning til arrangementet, og at folk tager konceptet til sig. Det er jo ikke engang specielt biografvejr i dag, så vi er glade, siger Anette Lyksted, der er medlem af Allerød Bios markedsføringsudvalg.

Det er anden gang, Allerød arrangerer dyne bamse-bio. Første gang var i vinterferien, hvor der stort set var udsolgt i biografens mørke.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede