19. juni 2021
Hver onsdag er der hyggearrangement i Blovstrød Tennisklub.
gallery icon

Se billedserie

Hver onsdag er der hyggearrangement i Blovstrød Tennisklub.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Blovstrød gav tennissporten et skud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Blovstrød gav tennissporten et skud

'Tennissportens dag' trak omkring 20 til, der ville prøve sporten af

Allerød - 15. maj 2021 kl. 07:14
Af Jens Berg Thomsen (tekst og foto)

Sidste lørdag formiddag under glimtvis åben himmel var der gang i ketcherne på tennisanlægget på Sortemosevej i Blovstrød. Her holdt Blovstrød Tennisklub 'tennissportens dag', hvor man kunne komme forbi og prøve sig af i 'den hvide sport'.

"Man ved jo aldrig, hvor mange der kommer. Vi har haft omkring 20 til tennis i dag," siger Flemming Aanæs, der sidder i bestyrelsen i Blovstrød Tennisklub.

Tennissportens dag er en årlig tilbagevendende begivenhed, men den blev aflyst sidste år på grund af coronasituationen. Det er de to idrætsforbund DGI og DIF, der står bag den landsdækkende dag og støtter op om projektet.

Blovstrød Tennisklub har under krisen fået en nettotilgang på 20 medlemmer, og Flemming Aanæs har selv været rundt med brochurer til de mange nye huse, der er kommet til i Blovstrød.

"Vi vokser jo, og der er kommet 300 nye huse og omkring 1000 nye borgere i Blovstrød. Vi har mange forskellige medlemmer, og mange er 70-80 år. Tennis kan man jo spille hele livet," siger han.

Klubben er i gang igen med at have aktiviteter. Blandt andet "hyg ind" hver onsdag fra klokken 17, hvor man kan komme og prøve tennis på hyggeplan. Her skal man ikke være nervøs for ikke at kunne ramme bolden rigtigt, for her er det hyggen, der er i højsædet, forklarer Flemming Aanæs.

På grund af coronavirus og nedlukning, var Blovstrød Tennisklub allerede i gang 14 dage før, sæsonen egentlig skulle begynde.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?