22. juni 2021
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) var glad for at høre, at eleverne har stafet i fx matematik-undervisningen, og derfor også rører sig i det fag. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) var glad for at høre, at eleverne har stafet i fx matematik-undervisningen, og derfor også rører sig i det fag. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Statsminister og undervisningsminister indtog folkeskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Statsminister og undervisningsminister indtog folkeskole
Allerød - 12. september 2018 kl. 05:41
Af Tore G. C .Rich

Lillevang Skoles afdeling i Lillerød, der er for elever fra 6.-9. klasse, var på den anden ende tirsdag. For statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og undervisningsminister Merete Riisager (LA) havde valgt at præsentere regeringens udspil til en justering af folkeskolereformen her, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Udvalgsformand kritiserer folkeskoleudspil

Det betød et stort politiopbud med betjente, hvor nogle tog sig tid til at snakke med nysgerrige elever, og et endnu større presseopbud med et væld af tunge tv-kameraer og journalister fra blandt andre DR, TV 2, Ritzau, Ekstra Bladet og selvfølgelig Frederiksborg Amts Avis.

Eleverne fulgte ivrigt med, især 8. klasserne, der skulle agere velkomstkomite for de to ministre. Eleverne var på plads i god tid, og i den lette efterårsregn stod de uden overtøj i et kvarters tid og ventede, men trods de efterhånden våde klæder var humøret helt i top, da to sorte biler endelig kørte ind og parkerede i skolegården foran forsamlingen.

En lille jubel brød ud, samt et »oh my god« fra en elev.

- 8. klasser, op på to rækker, var de forinden beordret.

Og på den måde kunne Lars Løkke Rasmussen bevæge sig ned langs rækkerne af elever, som han trykkede hånd med og gav highfives.

- Jeg gav Lars Løkke hånden, lød det glædestrålende fra en dreng.

Inden på skolen mødte de to ministre 6. B, samt fik rundvisning i skolens lokaler til biologi og geografi, inden der var pressemøde i de nye science-lokaler.

arrow Video: Elever tog godt imod statsministeren
11. september 2018 kl. 12:59 Opdateret: kl. 13:17
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?