11. december 2018
Et hold fra Lillerød Ropeskipping er på scenen for at modtage kommunens påskønnelse for deres indsats. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Et hold fra Lillerød Ropeskipping er på scenen for at modtage kommunens påskønnelse for deres indsats. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se alle billederne fra idrættens store fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se alle billederne fra idrættens store fest
Allerød - 07. marts 2018 kl. 08:38
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De flotte ord flød i borgerportalen på Allerød Rådhus, da Ungdomsfonden tirsdag aften holdt sin årlige prisuddeling med priser til både ledere, unge ledere og vindere af mesterskaber det forgangne år.

På idrætsområdet var det Dorte Paludan, formand for Allerød Idræts Union, der stod for at dele ud, og det havde ikke været en helt nem opgave, afslørede hun.

- Lad mig sige det med samme, aldrig i min tid har der været så mange kvalificerede ansøgere, og det har været rigtig svært at vælge prismodtagerne i år. Alle de mange, mange frivillige fortjener anerkendelse, nogle skiller sig ud og fremstår som noget særligt, fordi de virkelig tegner deres klub og får det sociale, det sportslige og kammeratskabet til at gå op i en højre enhed, sagde Dorte Paludan, inden uddelingen af priser for alvor tog fart.

Modtageren af Ungdomsfondens Minilederpris finder man i Lynge, hvor han er en højt værdsat træner i LUIs fodboldafdeling. Han hedder Alexander Reves og blev indstillet, fordi han er en træner, der inspirerer sine fodboldelever efter modellen »det skal være sjovt at gå til fodbold«.

Ved siden af trænergerningen har Alexander Reves uddannet sig til dommer, og han træner desuden to gange om ugen hold i FCK.

Modtageren af Ungdomsfondens Lederpris skal findes i et helt andet miljø indenfor en idrætsgren, der aldrig tidligere har modtaget nogen priser. Han hedder Nicholai Vesterløkke og er instruktør i Allerød Sportsdykkerklub.

- Han har været aktiv i mange år, selvom karrieren startede i ungdomsskolen, han er instruktør og må undervise børn i 8 års alderen i dykning med flaske. Nicholai er uddannet CMAS instruktør, og klubben har han skabt rammerne, aktiviteterne og udviklet uddannelsen, så den har en af landets mest succesfulde juniorafdelinger, sagde Dorte Paludan blandt andet, inden Nicholai Vesterløkke fik overrakt sin pris.

Der blev også uddelt et par priser i Allerød Idræts Unions regi. Modtageren af AIUs unglederpris har tidligere deltaget i AIUs unglederkurset, hvor han var med til at arrangere streetidræt i gågaden. Han hedder Aksel Fritz Rasmussen og udfører sin ledergerning indenfor tennisens verden.

- Du er en populær og engageret tennistræner. Du træner både juniorer og voksne motionister, og om sommeren er du nok på anlægget 7 dage om ugen. Du har uddannet dig til træner og skal nok i gang med et længerevarende tenniscoach-forløb. Allerød Tennis klub sætter stor pris på dig, på din flid og dit engagement. De siger, du er en kulturbærer og en person, som er vigtig for klubbens fortsatte udvikling. De vil gerne beholde dig i mange år endnu, lød de flotte ord, inden Aksel Fritz Rasmussen modtog prisen.

AIUs lederpris blev ligeledes uddelt i ketcherens verden, men der hvor man spiller med fjerbold i stedet for tennisbold. med går over til en fjerbold i stedet for en tennisbold. Prisen gik til Anna Nielsen fra Lillerød Badminton, der fik følgende flotte ord med på vejen:

- For Ann Nielsen er det magtpåliggende at tilvejebringe rammerne for et godt træningsmiljø, og at det sociale liv fungerer blandt ungdomsspillerne med det formål at skabe hele mennesker. Som tovholder for »Den røde tråd« er det sammen med det øvrige trænerteam og klubbens ledelse lykkedes hende at skabe en opblomstring i klubbens ungdomsafdeling som ikke er set længe. Det har givet en øget medlemsfremgang og gode spillemæssige resultater.

Udover de nævnte idrætspriser var der også priser til spejdernes ledere. Indenfor spejderverdenen gik minilederpriserne til henholdsvis Mikkel Rafner fra KFUM Allerød-Lynge Gruppe og Mathias Møller Bruhn fra DDS 1. Lillerød.

Lederprisen blev givet til Anne Poulsen fra FDF Allerød.

Traditionen tro var der naturligvis også priser til alle de sportsudøvere fra Allerød, der i årets løb har vundet mesterskaber på Sjælland, i Danmark, i Europa eller endda på verdensplan. Det var lige så traditionelt borgmesteren, der stod for denne uddeling.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk