17. maj 2021
SF er klar med sit hold til kommunalvalget i november. Der er seks kvinder og fire mænd.
SF er klar med sit hold til kommunalvalget i november. Der er seks kvinder og fire mænd.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SF er klar med mange kvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SF er klar med mange kvinder
Allerød - 12. april 2017 kl. 05:27
Af Anne-Mette Rasmussen

SF Allerød satser ungt og kvindeligt ved kommunalvalget til november. Det afslørede SF Allerød på sin generalforsamling.

- Vi har valgt en meget stærk liste med en overvægt af kvinder, som der er seks af plus fire mænd. Vi har også fire kandidater under 40 år og en spidskandidat på 41. Både spredningen på køn, alder og erhverv er stor, så med den liste ser vi frem til kommunalvalget til november, siger Jørgen Ekstrøm Jakobsen, der er formand for SF i Allerød, til Frederiksborg Amts Avis.

Tidligere på året valgte SF nuværende byrådsmedlem Nikolaj Bührmann som spidskandidat.

Opstillingslisten til kommunalvalget ser dermed således ud: 1: Nikolaj Bührmann, 2: Anders Damm-Frydenberg, 3: Susan Lund Andersen, 4: Jørgen Ekstrøm Jakobsen, 5: Jalila Rachdi, 6: Anne-Marie Langhans, 7: Signe Schløer, 8: Nina Madsen, 9: Camilla Damm-Frydenberg, 10: Ole Holm-Møller.

På generalforsamlingen gav formanden desuden udtryk for en SF-optimisme, både lokalt og på landsplan.

- Vi har fået lidt flere medlemmer i Allerød, og på landsplan er der kommet 1200 nye til partiet. Så på landsplan, men også lokalt spirer optimismen igen efter nogle svære år, siger Jørgen Ekstrøm Jakobsen, der blev genvalgt som formand. Der var ligeledes genvalg til den øvrige bestyrelse.

Mødet blev i øvrigt indledt med et minuts stilhed for partiets mangeårige byrådsmedlem Kurt Hansen, der døde for nylig.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?