15. maj 2021
Miki Dam Larsen (t.v.) og Jesper Holdflod Pallesen er to af Socialdemokratiet i Allerøds i alt 12 kandidater til kommunalvalget til efteråret. Privatfoto
Miki Dam Larsen (t.v.) og Jesper Holdflod Pallesen er to af Socialdemokratiet i Allerøds i alt 12 kandidater til kommunalvalget til efteråret. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S klar med 12 kandidater til kommunalvalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S klar med 12 kandidater til kommunalvalget
Allerød - 21. marts 2021 kl. 15:05

politik Socialdemokratiet i Allerød kan nu præsentere sit hold af kandidater til kommunalvalget. Alle fem nuværende byrådsmedlemmer stiller op igen og får selskab af yderligere syv stærke profiler. Det skriver lokalafdelingen i en pressemeddelelse.

Socialdemokratiets nuværende to udvalgsformænd, Miki Dam Larsen og Jesper Holdflod Pallesen, ser frem til en stærk valgkamp med i alt 12 velkvalificerede kandidater:

"Vi er lykkedes med at sammensætte et hold med mange forskellige kompetencer, erfaringer og interesseområder. Ud over vores tre nuværende kolleger i byrådet, Theodor Gbuablè, Kasper Ljung Pedersen og Nicolai Abildskov Pallisborg, har vi også fire kvindelige kandidater på stemmesedlen: Alice Silkjær, Gitte Gross, Vibeke Højbjerg og Birgitte Greby. De suppleres af tre mænd: Niels Christian Dahl, Finn Serup og Jørgen Jensen".

Man kan få mere at vide om kandidaterne på hjemmesiden www.s-alleroed.dk.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?