21. januar 2021
Der er travlhed hos Ulstrup Plast for tiden. Både på fabrikken i Lynge og i Slovakiet.Virksomheden leverer blandt andet udstyr til medico-branchen. Foto: Ulstrup Plast
gallery icon

Se billedserie

Der er travlhed hos Ulstrup Plast for tiden. Både på fabrikken i Lynge og i Slovakiet.Virksomheden leverer blandt andet udstyr til medico-branchen. Foto: Ulstrup Plast
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Producerer livsvigtig plastik på højtryk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Producerer livsvigtig plastik på højtryk
Allerød - 02. april 2020 kl. 06:54
Af Anne-Mette Rasmussen

Der bliver arbejdet på højtryk i produktionslokalerne hos Ulstrup Plast i Lynge i disse dage. For der er travlt i virksomheden, som blandt andet producerer udstyr til medico-branchen.

- En stor del af vores produktion er udstyr til for eksempel hospitaler og laboratorier, og jeg vil skyde på, at vi ligger 30-40 procent over, hvad vi normalt ville levere til det her segment, Så vi har temmelig travlt for tiden, siger Søren Ulstrup, der er administrerende direktør i Ulstrup Plast.

Virksomheden leverer blandt andet en del udstyr, som står rundt om på landets intensivafdelinger. Det er for eksempel remedier til nogle af de maskiner, man bruger til at overvåge patienterne med.

Det er også ting som udstyr til blodprøvetagning og tilbehør til maskiner, der laver coronatests.

Foruden de vigtige plastik-remedier til medico-branchen, har Ulstrup Plast også sit eget produkt, som der er run på for tiden. Det er en lille doseringspumpe til flasker.

- Vi støber selv plastdelene til pumpen, samler den og leverer til forskellige producenter. For tiden er det primært producenter af håndsprit, siger Søren Ulstrup.

- Så vi har solgt rigtig mange pumper på det seneste. Mange flere end vi plejer, og vi har fået en del nye kunder, som ikke har købt pumper hos os før. Måske fordi de har lagt produktionen om til at kunne lave håndsprit.

Ulstrup Plast har omkring 50 ansatte på fabrikken i Lynge samt 175 i Slovakiet, og begge steder er der meget travlt.

- En stor del af det, vi laver, er der rigtig meget efterspørgsel efter. Det trækker ret hårdt på os lige i øjeblikket, så vi holder vores folk beskæftiget, siger han, men understreger dog, at virksomheden godt kan følge med efterspørgslen.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?