17. februar 2019
Michael Nørregaard. Henrik Kim Christensen og Thomas Vesterholt. Tre initiativtagere til privatskolen gør skolens SFO klar. På væggen de kopper, som eleverne nu skal skrive hver deres navn i.  Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Michael Nørregaard. Henrik Kim Christensen og Thomas Vesterholt. Tre initiativtagere til privatskolen gør skolens SFO klar. På væggen de kopper, som eleverne nu skal skrive hver deres navn i. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Privatskolen klar til sin debut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Privatskolen klar til sin debut
Opdateret 29. juli 2016 kl. 22:13
Allerød - 29. juli 2016 kl. 06:44
Af Niels Idskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der mangler en tavle her og en anden ting der. Nogle stole skal flyttes, og der skal fejes lidt, men ellers er Allerød Privatskole på domicilen i Blovstrød klar til indrykning. Helt klar, faktisk. Med lydisolering i forhallen - og lyse, venlige klasselokaler med afhøvlede gulve og ventilation, CO2-styring og LED-lys. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Der er nogle småting, der skal ordnes, men vi er slet ikke i kapløb med tiden. Alle ansatte er på plads, og det er lokalerne også - kun fysiklokalet mangler lidt. Det ser rigtig fornuftigt ud, siger skoleleder Mikkel Kofod Løvenhøj.

Det handler mest om at flytte stole og den slags. Udenfor arbejder håndværkerne med brandtrapperne. Sikkerheden skal være i orden.

SFO´en åbner på mandag 1. august, og mandagen efter, 8. august, begynder det nye skoleår for alvor. Med bl.a. reception på programmet.

- Ja, vi er klar - og nu er vi spændte, siger viceskoleleder Lene Christensen, som også løber rundt og tæller ned til start i veltempererede og moderne lokaler i Ny Allerødgård på Sortemosevej, som er det, hvor Allerød Privatskole er landet.

Det er et godt netværk, der har sørget for at alle stole og borde er ankommet til privatskolen - og det uden at det har kostet noget, men som et resultat af donationer udefra. Ligesom fysiklokalet - som kræver en særlig indretning - udstyres for 1,5 mio. kr., som betales her og nu af den tidligere ejer af Ny Allerødgård. Mod at privatskolen betaler tilbage i løbet af 10 år.

- Det er vi rigtigt glade for, siger Michael Nørregaard, en af privatskolens initiativtagere, som også viser det nærliggende lokale til biologi, natur og teknik frem.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk