23. februar 2019
Michael Nørregaard, en af initiativtagerne til Allerød Privatskole, kan fortælle, at over 200 elever er tilmeldt skolen, der indleder undervisningen om et år.
Michael Nørregaard, en af initiativtagerne til Allerød Privatskole, kan fortælle, at over 200 elever er tilmeldt skolen, der indleder undervisningen om et år.
Foto: Niels Idskov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Privatskolen har fundet sit hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Privatskolen har fundet sit hus
Opdateret 28. juli 2015 kl. 11:03
Allerød - 28. juli 2015 kl. 07:07
Af Niels Idskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Over 200 børn er skrevet op til Allerød Privatskole, der starter op om et år, og nu har initiativtagerne til skolen også udpeget det sted, som de håber at kunne rykke ind i. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi har fundet stedet, og vi er principielt enige med udlejeren og enige om at søge dispensation fra lokalplanen. Der er tale om et privat lejemål i en erhvervsbygning i Engholm-området tæt på Allerød Rådhus, og vi håber, at det kommer på plads i løbet af efteråret.

Det fortæller Michael Nørregaard, en af initiativtagerne til Allerød Privatskole, og han uddyber:

- Det er svært at finde egnede og store nok lokaler i Allerøds bymidte, men placeringen i Engholm-området er ret god. Her er vi ikke kun tæt på rådhuset, men også gymnasiet og Engholmskolen. Med andre ord: Her er også de trafikale forhold udmærkede.

Allerød Privatskole så dagens lys i dette forår, og starten var forrygende. På den første dag med tilmelding fik man skrevet ca. 100 børn op. Nu er de 200 passeret, og det betyder ikke kun, at ambitionen om at have elever nok til ét spor fra 0. klasse og hele vejen op, er nået. Det høje tal, som næppe kan undgå at stige, medfører to klasser på flere årgange.

- Det ser lovende ud, og når vi kommer ind i august, går vi i gang med flere aktiviteter. Vi har et ønske om et møde med Teknik- og Planudvalget omkring den bygning, som vi ønsker skolen skal placeres på. Det kan forhåbentlig ske allerede 17. august. Derudover har vi bedt om et foretræde for Børn- og Skoleudvalget enten 13. august eller på udvalgets næste møde i september, fortæller Michael Nørregaard.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk