15. december 2017
Uddeling af idrætspriser er en mangeårig tradition i Allerød og er typisk blevet holdt i en af de store haller. I år holdes arrangementet på rådhuset. Foto: Thomas Olsen
Uddeling af idrætspriser er en mangeårig tradition i Allerød og er typisk blevet holdt i en af de store haller. I år holdes arrangementet på rådhuset. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Priser og pandekager på rådhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Priser og pandekager på rådhuset
Allerød - 14. marts 2017 kl. 10:23
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerød Ungdomsfonds holder mandag den 27. marts sin årlige prisuddeling for alle klubber og foreningers unge, der har vundet mesterskaber. Prisuddelingen holdes i år på Allerød Rådhus, hvor festlighederne går i gang klokken 17.

Prisuddelingen har eksisteret siden 1970, og er forbundet med stolte traditioner. I år er Ungdomsfondens prisuddeling en stående reception, og der serveres i dagens anledning rådhuspandekager.

Udover priserne til alle mesterskabsvindere, bliver der uddelt lederpriser og minilederpriser til frivillige ledere for deres for deres ekstraordinære engagement.

Det er vigtigt, at alle foreninger og klubber i Allerød Kommune husker at indstille de unge medlemmer, der har vundet mesterskaber i 2016. I den sammenhæng skal der oplyses, hvilket mesterskab der er tale om. Det er muligt at indstille fra Sjællandsmesterskaber og opefter.

Indstilling til mesterskabspriser og tilmelding til selve prisuddelingen bedes sendt til kulturkonsulent i Allerød Kommune Sofie Junker, soju@alleroed.dk senest den 20. marts 2017.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk