13. juli 2020
Bogstewardesserne fra Allerød Bibliotek ved prisuddelingen i Middelfart. De fik prisen for bedste biblioteksformidler af digitale bøger.
Bogstewardesserne fra Allerød Bibliotek ved prisuddelingen i Middelfart. De fik prisen for bedste biblioteksformidler af digitale bøger.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pris til bogstewardesser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pris til bogstewardesser
Allerød - 30. november 2019 kl. 07:37
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerød Bibliotekers bogstewardesser har modtaget eReolen-prisen »Bedste biblioteksformidler af digitale bøger 2019«.

Bogstewardesserne modtog prisen for deres indsats under læsefestivalen »Allerød Læser«, der holdes hvert år i Uge 37. I 2019 optrådte bogstewardesserne til fernisering af børnenes bogbænke, ved kaffebaren Bar'Kaffe i den bedste pendlertid og ved fællesmiddagen Appetit på Bøger.

Prisen blev overrakt ved eReolens efterårskonference i Middelfart, hvor bogstewardesserne lavede en anderledes præsentation.

De kom med vigtige meddelelser om benyttelse af eReolen til konferencens deltagere, serverede midtersiden af Allerød Bibliotekers efterårsprogram, og viste en 10 minutters informationsfilm om bogstewardessernes arbejde. Det skriver Allerød Bibliotek i en pressemeddelelse.

»Allerød Biblioteker vil gerne udbrede kendskab til eReolen, som kan bruges på computer, tablet eller smartphone. Borgerne i Allerød kommune har gratis adgang til tre netlydbøger og tre ebøger om måneden. Derudover er der ekstra titler, som altid kan læses eller lyttes til, hvis udlånskvoten er opbrugt. I den nyeste version af eReolens app, kan man nu anvende Sleep Timer funktionen, der gør at afspilningen af din lydbog stopper, når du ønsker det.

Bibliotekets personale står klar til at hjælpe med at komme i gang med eReolen og at hjælpe med de spørgsmål, der opstår undervejs«, skriver biblioteket om eReolen.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?