17. oktober 2021
Bestyrelsen bag Blixen Klub Allerød. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Bestyrelsen bag Blixen Klub Allerød. Foto: Allan Nørregaard
Foto: ALLAN NORREGAARD
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populær klub godt fra start: Se billederne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populær klub godt fra start: Se billederne

Allerøds Blixen Klub afholdt mandag sit første møde. Allerede inden da havde den nye klub nået medlemskapaciteten

Allerød - 17. september 2021 kl. 04:28
Af Martin Stokkebro Moestrup

Kirkehavegaard dannede mandag eftermiddag rammerne om det første møde i Blixen Klub Allerød.

Borgmester Karsten Längerich var forbi og tale ved indvielsen af klubben, der medlemsmæssigt har haft vind i sejlene fra start af.

Klubben er udelukkende for kvinder i alderen 60+. Fra start af havde man sat en maks grænse for antal medlemmer på 80, og den grænse er allerede nået, mens omkring 20 er på venteliste.

Noget af en succes for folkene bag.

"Det er gået lynhurtigt med at få fuldt hus. Vi er en frivillig forening af kvinder, der ønsker at inspirere hinanden. Vi mødes hver 14. dag til foredrag og debat, eller vi tager på ture, men noget af det vigtige er, at man selv tager initiativ til, hvad der skal ske," siger Birgit Dissing fra klubbens bestyrelse.

Lise Færgemann, ligeledes fra bestyrelsen, fortsætter:

Borgmester Karsten Längerich holdt tale og havde tid til at få et grin med nogle af de fremmødte på mødet på Kirkehavegaard, hvor 67 kvinder deltog. Foto: Allan Nørregaard

"Det fantastiske ved blixenklubberne er, at der udvikler sig interessegrupper på initiativ af medlemmerne selv," forklarer hun.

Anna Malzer på programmet

Interessegrupperne er et centralt element i blixenklubberne. Birgit Dissing flyttede til Allerød for et år siden. Inden da var hun medlem af en Blixen Klub i Ruderdal, hvor hun boede, og der kommer hun stadig i en vinterbadeklub, der netop udsprang som interessegruppe fra Blixen Klubben.

Hvilke interessegrupper, der opstår i Allerød, må tiden vise, men Blixen Klub Allerød har allerede flere ting på programmet, blandt andet kommer Mungo Park-direktør Anna Malzer forbi, og man har også planlagt et foredrag med Birte Osholm med titlen "Skab dit seniorliv".

Det er de vist meget godt i gang med i Allerøds nye kvindeklub.

Rejser du til udlandet i år?