19. september 2021
22RIN PC Blomsternes dag.
gallery icon

Se billedserie

Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Plakatkonkurrence: Vilde blomster i Allerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Plakatkonkurrence: Vilde blomster i Allerød
Allerød - 25. juli 2021 kl. 11:34

Allerød Kommune er sammen med over 90 andre kommuner tilmeldt konkurrencen om at blive 'Danmarks Vildeste Kommune'. I foråret blev borgerne opfordret til at så masser af vilde blomster. Og hvordan er det så gået. Det vil DOF Allerød Fritidsskole gerne finde ud af og derigennem sætte endnu mere fokus på at få den vilde natur tilbage til Allerød.

"Vi kan som aftenskole bidrage til, at man bliver mere opmærksom på naturen og den aktuelle biodiversitet og sætte fokus på de lokale naturherligheder. Aktuelt har DOF Allerød Fritidsskole i samarbejde med 'Farvegladerne', 'Danmarks Naturfredningsforening Allerød' og initiativgruppen bag 'Allerød på X og tværs' udskrevet en konkurrence om at lave en plakat med temaet: Vilde blomster i Allerød," skriver DOF Allerød Frtidsskole i en pressemeddelelse.

Reglerne for plakatkonkurrencen er følgende:
  • Motiv: Vilde blomster enten fra din "vilde have" eller vilde blomster, du ser på din tur ud i Allerød kommunes natur.
  • Beskriv dem kreativt og genkendeligt.
  • Angiv gerne navne på de blomster, der har inspireret dig.
  • Hvis dine blomster vokser et sted, hvor omgivelserne har betydning for dit motiv, vil det være fint at inddrage genkendelig bygning eller sted.
  • Du må arbejde med dine foretrukne materialer.
  • Skal kunne gengives i plakat i højformat A3 (ca. 30 x 40 cm)

Plakaten skal på en kreativ og kunstnerisk måde kunne inddrage Allerød Kommunes vision 2031: "Tæt på hinanden - Tæt på naturen".

Udstilles

Plakaterne bliver udstillet i Salen, Allerød Bibliotek søndag d. 22. august fra klokken 10 til 15, som en del af aktiviteterne i ugen med 'Allerød på X og Tværs'. Vinderen af konkurrencen præsenteres klokken 14.30.

For at få flere informationer om konkurrencen skal man kontakte Lena Becker fra DOF Allerød Fritidsskole på enten post@fritidsskoler.dk eller telefon 70206574.

Jk

Synes du, at kommunen er der for dig?