17. september 2021
Ældre Sagens tirsdagsmøder er altid velbesøgte. Den 10. august begynder de igen efter en lang corona-pause. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Ældre Sagens tirsdagsmøder er altid velbesøgte. Den 10. august begynder de igen efter en lang corona-pause. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pensionister klar til efterår med oplevelser efter forsømt forår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pensionister klar til efterår med oplevelser efter forsømt forår

Ældre Sagens tirsdagsmøder i foråret blev aflyst på grund af corona, men nu venter et efterår med fuldt program.

Allerød - 28. juli 2021 kl. 18:12
Af Anne-Mette Rasmussen

Tirsdag efter tirsdag mødes op til 150 af Ældre Sagens medlemmer i Allerød til hyggelig komsammen med underholdning på biblioteket.

Det vil sige, det gjorde de inden corona. Men nu er det efterhånden længe siden, det har været muligt for dem at mødes. Ældre Sagen forsøgte at starte efterårssæsonen op sidste år, men den blev hurtigt afblæst igen, og dette forår har der slet ikke været nogen møder.

- Vi skulle jo passe meget på, for vores medlemmer er nogle af dem, der er allermest udsat. Det var jo livsfarligt for folk i vores alder at blive ramt af covid 19, og derfor var det ikke nemt at mødes, siger Kai Nørrung, der er næstformand i Ældre Sagen Allerød.

Har savnet det

Så meget desto støre er sulten efter at mødes igen, nu hvor det atter er blevet muligt, fordi vaccinationerne er vidt udbredt, og smitten er faldet.

- Nu er det mere end et år, hvor vi har været mere eller mindre isoleret. Folk har savnet det, for man går jo hen og bliver ensom, når man ikke kan mødes og være sammen. Vi plejer jo også at give kram eller hånd, og den kontakt trænger vi også til, siger Kai Nørrung.

- Det er vigtigt, at mennesker kan være sammen om noget, som alle holder af. Det er samværet og de nære relationer, der betyder noget for mennesker. Og nu, hvor det trygt at mødes igen, fordi vi er vaccineret allesammen, tror jeg i hvert fald ikke, at det bliver mindre attraktivt, siger han med henvisning til tirsdagsmødernes store popularitet.

Varieret underholdning

Faktisk har der været tyvstartet på møderne her i juli måned, men det er først om et par uger, det officielle program begynder.

Det sker tirsdag den 10. august, og møderne holdes som vanligt i den store sal på biblioteket fra 14 til 16. Formand Jens Jacob Krintel byder velkommen på det første møde, hvorefter der er foredrag om at tackle hverdagen med Judith Nordby.

Allerede dagen efter er der årsmøde samme sted, og derefter følger et varieret program med musik, foredrag, modeshow og banko.

Herreværelset, social komsammen for mænd, er også klar til at starte op. Første møde er fredag den 13. august ligeledes på biblioteket.

Synes du, at kommunen er der for dig?