18. september 2020
Det handler om Kasper Leisners eget liv, når han fra den 4. marts sammen med Peter Christoffersen går på scenen i forestillingen Nordskoven.
Det handler om Kasper Leisners eget liv, når han fra den 4. marts sammen med Peter Christoffersen går på scenen i forestillingen Nordskoven.
Foto: Mungo Park
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På scenen som sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På scenen som sig selv
Allerød - 15. februar 2014 kl. 06:00
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerød: Mungo Park har i næste måned premiere på forestillingen Nordskoven. Det er en dramatisering af Kasper Leisners liv med Kasper Leisner selv på scenen.

Han kommer direkte fra prøver på Nordskoven på scenen i Lyngby til prøver på Forførerens Dagbog, som spiller hele ugen på Mungo Park i Allerød. Indimellem når han i hast at klemme en sandwich, en cola og et interview ned.

Kasper Leisner har været tilknyttet Mungo Park i syv år og medvirket i 10 forestillinger på teateret, og lige nu har han travlt med to forestillinger i Mungo Park-regi på samme tid. Den ene er Nordskoven, som er en dramatisering af hans eget liv.

Kasper Leisner har ikke altid heddet Kasper. Engang hed han Jeppe og boede på en gård ved Roskilde Fjord sammen med sine to søskende og begge sine forældre. Men idyllen brast, da moren smed faren ud og ikke ville lade de tre børn flytte med ham, som de ønskede.

- Livet med min mor var et liv med svigt. Hun havde en stor kærlighed til os allesammen, men omdrejningspunktet var, hvad hun ville. Den virkelighed passede min far ikke ind i, og han blev smidt ud. Vi savnede ham meget, samtidig med at min mor havde et stort forbrug af alkohol og andre mænd - også før min far var ude. Så der var også en stor følelse af svigt af familien som helhed, siger Kasper Leisner.

Læs hele interviewet i Frederiksborg Amts Avis.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?