26. juni 2019
185 danseglade borgere var på gulvet, da Reiners Big Band spillede op til fest.Foto: Jørgen Ortved  
185 danseglade borgere var på gulvet, da Reiners Big Band spillede op til fest.Foto: Jørgen Ortved  
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nytårsbal blev stor succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nytårsbal blev stor succes
Allerød - 23. januar 2019 kl. 03:09
Af Camilla Bjørkman Aagaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årets nytårsbal, der blev afholdt i weekenden, blev en stor succes med 185 tilmeldte.

Det var første gang, ballet blev afholdt med et nyt koncept, efter at de tidligere arrangører ikke ønskede at fortsætte. Men Nordsjællands KonferenceCenter havde i samarbejde med ægteparret Grete og Mogens Hoffmann besluttet at videreføre traditionen med et nytårsbal i Allerød, og ballet blev ifølge Mogens Hoffmann en vellykket.

- Det var enden på en nedadgående kurve. Vi har gjort væsentligt mere ud af markedsføringen af det, og vi har virkelig prøvet at forøge kendskabet til det ved at bruge alle medier. Vi havde en forventning om, at vi kunne hæve deltagerantallet til 150, men det endte så på 185, og det er vi meget glade for. Det var over vores forventning, så vi er meget tilfredse, siger han.

Indslag om champagne
Efter velkomstdrinken bød Mogens Hoffmann velkommen. Ved ankomsten og under middagen blev der som noget nyt spillet taffelmusik, og der var ligeledes et indslag med herboende champagneimportør Louise Søborg, der holdt et causeri over champagne, dens udvikling og relation til nytår og andre festlige lejligheder.

Lanciers i pauserne
Efter indtagelsen af en tre-retters nytårsmenu blev der spillet op til tre timers non-stop dans. For at tiltrække flere deltagere havde man engageret Reiners Big Band til at komme og spille, og det viste sig at være en succes. Bandet, der spiller varieret dansemusik og består af 20 musikere og sangere, skabte en festlig stemning, hvilket betød, at dansegulvet var fyldt hele aftenen. Et nytårsbal uden at danse Les Lanciers er ikke et rigtigt nytårsbal, så derfor blev der også i år danset Les Lanciers i bandets to pauser.

Jubilæum til næste år
Arrangørerne glæder sig allerede til at byde på et jubilæums-nytårsbal den 18. januar 2020, hvor nytårsballet kan fejre sit 20 års jubilæum.

- Nu skal vi lige lande efter den her lørdag, men selvfølgelig går der nogle tanker allerede om, hvad vi så skal finde på. Nu skal min kone og jeg en tur på ferie, og så evaluerer vi. Der er jo heldigvis et helt år til, siger Mogens Hoffmann med et smil.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede