14. december 2018
Det tidligere Blovstrødcentret er ved at blive omdannet til rækkehuse. I alt 31 boliger indrettet på 21 forskellige måder.
gallery icon

Se billedserie

Det tidligere Blovstrødcentret er ved at blive omdannet til rækkehuse. I alt 31 boliger indrettet på 21 forskellige måder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt liv i det gamle center

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt liv i det gamle center
Allerød - 09. januar 2018 kl. 10:19
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

12 ud af de i alt 31 rækkehus-boliger på hjørnet af Sjælsø Allé og Blovstrød Allé er blevet udlejet eller reserveret, og de første familier er allerede flyttet ind i deres nye omgivelser. Det særlige ved boligerne er, at de er blevet indrettet i Blovstrødcentret, der for år tilbage udgjorde Blovstrøds handelscentrum.

At der atter er kommet liv i ejendommen, og at der endda er godt gang i udlejningen af boligerne, som er i to plan, glæder Ib Henrik Rønje. Han ejer Kongeegen A/S, som ejer bygningen og står bag forvandlingen fra center til rækkehuse.

- Det er dejligt at se lys i vinduerne igen. Vi er blevet bekræftet i behovet for rækkehuse med central beliggenhed, og de flere forskellige størrelser appellerer til en bred målgruppe. Både unge og ældre, og små som større familier. Vi håber således inden længe at have fuldt udlejet, siger han.

Rækkehusene bliver færdiggjort i etaper, og det betyder ifølge Ib Henrik Rønje, at de familier, der flytter først ind, bliver forstyrret mindst muligt af arbejdet med at færdiggøre de efterfølgende etaper. Flere boliger er klar til rykind senere på måneden samt i marts måned og til maj.

Der er indrettet en møbleret prøvebolig, som man kan kigge ind i hver søndag mellem 15 og 15.30 eller efter nærmere aftale med EDC Projekt Poul Erik Bech, der står for udlejningen af boligerne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk