28. oktober 2020
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye tilladelser på vej i Farremosen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye tilladelser på vej i Farremosen
Allerød - 22. september 2020 kl. 21:44
Af Anne-Mette Rasmussen

Der er tilladelse på vej til, at Hillerød Ejendomsselskab A/S kan bygge et lastbilværksted, en vaskehal og en administrationsbygning på Bøgeholm Allé 4, som er en del af det nye område for tung industri, Farremosen. Det fik Teknik-, Erhvervs-, Plan og Miljøudvalget oplyst på sit udvalgsmøde tirsdag.

arrow Læs også: Debat: Pankas lugter og lugter... stadig!

Der er tale om myndighedsafgørelser, og derfor skulle udvalget ikke tage stilling til byggetilladelserne, men blot orienteres om dem.

Foruden de tre byggetilladelser kan Hillerød Ejendomsselskab A/S forvente, at der er en tilladelse til terrænregulering til lastbilværksted, vaskehal og administrationsbygning på vej. Derudover får selskabet også tilslutningstilladelse samt udledningstilladelse til de tre byggerier på adresse.

Farum Fjernvarme kan også se frem til at få tilladelse til terrænregulering i forbindelse med sit byggeri i Farremosen.

At der er tale om myndighedsafgørelser inden for forskellige lovgivningsområder betyder, at afgørelserne skal træffes inden for de kriterier, der er fastsat i den givne lovgivning. Kommunen er derfor ofte forpligtet til at meddele tilladelser, hvis ansøgeren opfylder de krav, der er i loven.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?