15. december 2017
Venstres foreløbige hold til kommunalvalget den 21. november.
Venstres foreløbige hold til kommunalvalget den 21. november.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye og gamle ansigter stiller op for Venstre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye og gamle ansigter stiller op for Venstre
Allerød - 16. marts 2017 kl. 05:47
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På et opstillingsmøde på Kirkehavegård har Venstre valgt de første otte kandidater til det kommende byrådsvalg den 21. november. På den foreløbige kandidatliste er der både nye ansigter, tidligere og nuværende byrådsmedlemmer.

Karsten Längerich er tidligere valgt som Venstres spidskandidat til byrådsvalget, og på opstillingsmødet blev Olav B. Christensen, nuværende formand for Sundhed- og Velfærdsudvalget, valgt som nummer to på listen mens Evan Stæhr blev valgt som nummer tre.

De øvrige kandidater, der blev valgt, er Niels Kirkegaard, Esben Buchwald, Lone Hansen, Johnny Winsløw samt Gunnar Lohmann. Listen vil efterfølgende blive udvidet med flere kandidater.

Side om side
Venstres kandidater er sideordnet opstillet. Det vil sige, at det er de kandidater med flest personlige stemmer, der bliver valgt til byrådet uanset placeringen på listen.

Kort om de otte kandidater kan siges, at Karsten Längerich fra Lillerød er cand. polit. og markedschef på Øresundsbron. Han er 46 år og formand for Allerød Venstre.

Olav B. Christensen fra Blovstrød er cand.merc., 65 år og netop pensioneret fra et job i det private erhvervsliv. Han har siddet i byrådet fra 1994 til 1997 og igen fra 2014.

Evan Stæhr fra Lillerød er 49 år og driver selvstændig virksomhed i Vassingerød. Han har en regnskabsmæssig baggrund og er aktiv i bestyrelsen i grundejerforeningen, Allerød Rotary klub samt lokale erhvervsnetværk.

Niels Kirkegaard fra Blovstrød er 62 år og lærer i samfundsfag og dansk hos Københavns VUC. Han sidder allerede i byrådet.

Esben Buchwald fra Lynge er cand.merc. og uddannelseskonsulent. Han er formand for Allerød Ungdomsskole, afdelingsformand i Lejerbo Lynge og medlem af bestyrelsen for Lynge Brugs, LUI samt Lynge Håndbold. Han er 57 år.

Lone Hansen fra Lillerød er 54 år og arbejder for Lundbeck. Hun har siddet i byrådet i 11 år og er nuværende gruppeformand for Venstre.

Johnny Winsløw fra Lillerød er pensioneret kriminalassistent, 67 år og guitarist i to 60'er-bands. Han har tidligere siddet i Hvidovre Kommunalbestyrelse samt været folketingskandidat for Venstre.

Gunnar Lohmann fra Blovstrød er projektdirektør og 53 år.

Udover valg af kandidater til kommunalvalget blev mødet også brugt til at vælge Peter Borresen som Allerød Venstres kandidat til Regionsrådsvalget, der også holdes den 21. november.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk