6. august 2021
Allerød Bios Venner har holdt vagtskifte. Tidligere formand Finn Hyllested er blevet bestyrelsesmedlem, og Lene Krogh har skiftet bestyrelsesposten ud med formandstjansen.
gallery icon

Se billedserie

Allerød Bios Venner har holdt vagtskifte. Tidligere formand Finn Hyllested er blevet bestyrelsesmedlem, og Lene Krogh har skiftet bestyrelsesposten ud med formandstjansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny formand: - Måske skal vi have en helt ny biograf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Ny formand: - Måske skal vi have en helt ny biograf
Allerød - 02. april 2019 kl. 04:38
Af Anne-Mette Rasmussen

Lene Krogh er ny formand for Allerød Bios Venner. Hun har masser af ideer til at udvikle biografen, der gerne skal slå rekord i antallet af solgte billetter i år.

Lene Krogh er også formand for Allerød Handelsforening, og det synes hun selv er en fordel, fordi hun forfølger det samme mål begge steder.

- Jeg vil gerne det samme, nemlig styrke det lokale netværk og de lokale oplevelser. Vi står utrolig stærkt i Allerød, fordi vi også har Mungo Park, et stort foreningsliv og kulturliv. Jeg synes, vi har det hele her, selvom vi er en lille kommune, og det skal vi arbejde for at beholde, siger hun.

Den nye formand gør sig også tanker om biografens fysiske fremtid, der længe har indeholdt ønsket om en ny foyer.

- Men måske skal vi i stedet have en helt ny biograf i forbindelse med det kulturtorv. Allerød skal have i bymidten. Jeg synes ikke, vi skal låse os fast på en foyer. Måske skal der tænkes helt nyt, når vi ser på, hvad der er af muligheder, og det er noget, som den kommende helhedsplan for bymidten åbner rigtig meget op for. Derfor skal vi være klar til at tage den debat i biografen, siger Lene Krogh.

Sidste år slog Allerød Bio med 17.000 billetter sin salgsrekord. Den rekord skal helst slås igen i år, hvor målet er at nå op på 20.000 billetter. Det bliver en af de opgaver, som den nye formand for Allerød Bios Venner, Lene Krogh, også skal stå i spidsen for at løse.

- Vi har en fantastisk og velfungerende biograf i byen, og vi har så meget potentiale i Allerød. Vi satte rekord sidste år med 17.000 solgte billetter, og jeg satser på at nå op på 20.000 billetter i år. Vi har mange ideer, som bare venter på at blive ført ud i livet. For eksempel har vi et mål om at få genindført skolebio i Allerød. Jeg synes, det er rigtig vigtigt at gøre de unge borgere vant til at gå i biffen lokalt, så vi kan bevare det fællesskab og det tilbud, vi har her i byen. Vi er så heldige, at vi får en masse børnefamilier hertil, og det er vigtigt, at vi har noget at tilbyde dem lokalt, siger Lene Krogh.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?