9. december 2018
Tommi Frank Madsen og Jacob Malling åbner ejendomsmæglerbutik i Allerød til nytår.
Tommi Frank Madsen og Jacob Malling åbner ejendomsmæglerbutik i Allerød til nytår.
Foto: Perikles_Merakos
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny ejendomsmægler åbner i bymidten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny ejendomsmægler åbner i bymidten
Allerød - 07. december 2018 kl. 12:26
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter et år med succes i Birkerød er Nybolig-mæglerne Tommi Frank Madsen og Jacob Malling nu klar til at åbne ny forretning i Allerød. Forretningen, der kommer til at ligge helt centralt på Stationsvej 2, åbner den 2. januar.

Det er kun lidt over et år siden, at ejendomsmæglerne Tommi Frank Madsen og Jacob Malling åbnede deres første Nybolig-forretning i Birkerød. Siden er det gået stærkt, og nu er de to ejendomsmæglere og partnere klar til også at slå dørende op for en forretning i Allerød.

-Det har været en fantastisk start med fantastiske kunder, og da vi allerede sælger boliger i Allerød og omegn, er det næste helt naturlige skridt, at vi også er fysisk til stede i byen med en forretning, så folk kan komme forbi og snakke bolig med os, siger indehaver Tommi Frank Madsen, som mener, det er vigtigt, at man er til stede lokalt.

-Selvom meget i dag foregår på en iPad, er en bolighandel nu engang så stor en beslutning, at de fleste føler sig mest trygge ved den personlige kontakt med mægleren. Og det vil vi selvfølgelig gerne tilbyde vores kunder, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk