14. oktober 2019
Jussi Adler-Olsen sender fredag sin ottende bog om Afdeling Q og Carl Mørck på gaden. Foto: Kenn Thomsen
Jussi Adler-Olsen sender fredag sin ottende bog om Afdeling Q og Carl Mørck på gaden. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny Jussi-bog og nye i hovedrollerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Jussi-bog og nye i hovedrollerne
Allerød - 13. juni 2019 kl. 12:00
Af Niels Idskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er tre år siden, at Jussi Adler-Olsen forlod Allerød, men han bliver stadig fulgt tæt - ikke mindst. når der kommer en ny bog fra ham. Eller der er premiere på en film med Carl Mørck og Afdeling Q.

Her og nu ventes der med spænding på anmeldelserne af den ottende bog om Mørck og Co., som er på gaden fredag. Dags dato har Adler-Olsen solgt 3,8 mio. bøger alene i Danmark, men han er også et verdensnavn. Hans bøger er alt i alt solgt i 20 mio. eksemplarer og er udkommet på 40 sprog.

Aktuelt er der trykt 200.000 eksemplarer af den nye krimi, der bærer titlen »Offer 2117.«

Det er Carl Mørcks højre hånd Assad, der er i fokus i »Offer 2117.« Nu bliver hans baggrund og historie for alvor rullet ud, har Jussi Adler-Olsen uddybet overfor BT, og til avisen fortæller han også nyt fra privatfronten, nemlig at han for nylig er blevet farfar.

Der er også nyt fra filmfronten, idet der er nye skuespillere i hovedrollerne, når femte bind - Marco Effekten - i Afdeling Q-serien kan ses i biograferne fra oktober næste år.

Således bliver det Ulrich Thomsen og Zaki Youssef, der indtager rollerne som Carl Mørck og Assad, og de afløser Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Nordisk Film Production, som også fortæller, at de to skuespillere også er udset til hovedrollerne i kommende filmatiseringer om Afdeling Q.

»Marco Effekten« handler om korruption og grådighed i den vestlige verden, og filmen instrueres af den Oscar-nominerede filminstruktør Martin Zandvliet og produceres af Mikael Rieks. De står bag filmsucceserne »Under sandet« og »Dirch«.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede