24. oktober 2020
Det går godt med hussalget i Allerød Kommune. Foto: Jens Berg Thomsen
Det går godt med hussalget i Allerød Kommune. Foto: Jens Berg Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nummer tre på landsplan: I Allerød sælger de huse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nummer tre på landsplan: I Allerød sælger de huse

Hussalget går strygende, og Allerød Kommune oplever den tredjestørste vækst på landsplan ud af i alt 80 vækstkommuner, fortæller bolighjemmeside

Allerød - 18. oktober 2020 kl. 10:07
Af Jens Berg Thomsen

Al tale om et boligmarked, der er gået i stå på grund af coronakrisen, forstummer i Allerød Kommune. Boligsiden.dk har talt, hvor mange huse, der blev solgt fra januar til og med august for henholdsvis 2019 og 2020, og her ligger Allerød på en tredjeplads over landets kommuner, når man kigger på den procentmæssige stigning i antal solgte huse. I perioden er der solgt 35 procent flere huse; 185 solgte i 2019 og 249 i 2020.

Det skriver Boligsiden.dk i en pressemedddelelse. Der er tale om en stigning i 80 af landets kommuner, hvor Allerød altså ligger nummer tre, og det vækker forundring hos boligsiden..

"Det er usædvanligt, at vi ser så få kommuner med et fald, og det viser lidt om, hvor stor efterspørgslen på huse er i øjeblikket. Samtidig er det værd at bemærke, at i de kommuner hvor der er sket et fald, er der for de flestes vedkommende tale om, at der mangler mindre end 10 handler for at nå sidste års niveau," siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden, i en pressemeddelelse.

Også stigning andre steder
Samtidig meldes sommerhussalget nu over sidste års samlede niveau, og ejerlejligheder er også i "høj kurs", melder boligsiden.

Foran Allerød Kommune ligger de to ø-kommuner Samsø og Langeland. Sidstnævnte har oplevet en stigning på 38 procent, mens Samsø topper med en stigning på 43 procent.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?