1. marts 2021
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu er der nyt om voldsom ulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er der nyt om voldsom ulykke
Allerød - 23. januar 2021 kl. 15:56
Af Anne-Mette Rasmussen

Nordsjællands Politi efterforsker stadig trafikulykken på Slangerupvej i Lynge tidligt fredag morgen, da en personbil og en varevogn kørte frontalt ind i hinanden.

arrow Læs også: Motor rev sig løs ved voldsomt sammenstød mellem to biler

Indtil videre ved man, at sammenstødet skete, fordi føreren af personbilen skiftede vognbane. Hvad der fik ham til det, har politiet endnu ikke opklaret.

Men ifølge David Borchersen, der er vagtchef ved Nordsjællands Politi, arbejdes der blandt andet med en teori om, at føreren, en 59-årig mand fra Ølstykke, kan have været spirituspåvirket.

- Vidner har inden ulykken observeret slingrende kørsel. Og da der rutinemæssigt er blevet taget en blodprøve i forbindelse med ulykken, må vi se, om den viser noget, siger han.

Den anden involverede i ulykken var en 32-årig mand fra Skibby, som kørte i varevognen. Det var den 59-årige, der var værst tilredt efter sammenstødet. Han havde knoglebrud flere steder på kroppen, blandt andet på arme og ben, og blev kørt til behandling på Rigshospitalets traumecenter.

Begge mænd var ved bevidsthed, da redningsmandskabet nåede frem, og ingen af dem har været i livsfare, oplyser politiet.

Ulykken skete på Slangerupvej ved Kedelsøvej og Krogenlundvej og betød, at der i et stykke tid var spærret for morgentrafikken i begge retninger.

Sammenstødet mellem de to køretøjer var i øvrigt så voldsomt, at motoren i personbilen rev sig løs.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?