24. oktober 2021
Nomernes "far", forfatter Jan Kjær vender tilbage til SFO Lillevang 7. oktober for at se resultatet af børnenes arbejde med Nomerne-universet. Pressefoto
Nomernes "far", forfatter Jan Kjær vender tilbage til SFO Lillevang 7. oktober for at se resultatet af børnenes arbejde med Nomerne-universet. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nomerne skal vække læselysten i Lillevang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nomerne skal vække læselysten i Lillevang
Allerød - 27. september 2021 kl. 12:48

Gennem det seneste år har Allerød Biblioteker og SFO Lillevang samarbejdet om et projekt, der skal vække læselysten hos SFO'ens børn.

Projektet byder på aktiviteter med børnebogsuniverset 'Nomerne', og blev skudt i gang 9. september med besøg af forfatter Jan Kjær.

I disse dage leger børnene videre med Nomer-universet med blandt andet et rollespilsforløb, workshop med fysisk Nomer-træning og forskellige aktiviteter med Nomerne som omdrejningspunkt.

7. oktober vender forfatter Jan Kjær tilbage til SFO Lillevang for at se resultatet af børnenes leg med Nomerne-universet og dyste med børnene om titlen som Nomernes mester.

"Ideen med Nomerne-forløbet er gennem oplevelser og leg med litteraturen at åbne nye døre til bøgernes univers og giver børnene blod på tanden til at læse", udtaler projektleder Gitte Klein fra Allerød Biblioteker i en pressemeddelelse.

Nomerne-forløbet er en del af projekt 'LæS FOr sjov', som har modtaget støtte fra Slots- og Kulturstyrelsens læselystpulje. jesl

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?