9. juli 2020
Carsten Toft Boesen er administrerende direktør i Niras, der længe har arbejdet fokuseret med verdensmålene. Nu er det som de fleste andre steder coronavirus, der har den fulde opmærksomhed. Foto: Allan Nørregaard
Carsten Toft Boesen er administrerende direktør i Niras, der længe har arbejdet fokuseret med verdensmålene. Nu er det som de fleste andre steder coronavirus, der har den fulde opmærksomhed. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Niras' topledelse går ned i løn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Niras' topledelse går ned i løn
Allerød - 18. marts 2020 kl. 20:17
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag blev det meldt ud til alle medarbejderne i det rådgivende ingeniørfirma Niras, at den øverste ledelse går 15 procent ned i løn året ud.

arrow Læs også: Fortsat vækst venter på den anden side af corona

Det er administrerende direktør Crasten Toft Boesen og virksomhedens øverste ledere, fra senior vice president og opefter, der er tale om. Det vil sige omkring 10 topledere.

Lønnegangen er en del af det store arbejde, der i øjeblikket sker for at holde gang i forretningen.

Carsten Toft Boesen fortæller, at den skal ses som rettidig omhu i en svær, økonomisk situation, hvor der bliver talt om forskellige tiltag.

Til Licitationen - Byggeriets Dagblad siger han, at direktørernes lønnedgang ikke er ensbetydende med, at det samme forventes eller kræves af de øvrige medarbejdere.

I hovedkvarteret på Sortemosevej, hvor 1000 medarbejdere plejer at møde på arbejde hver dag, er der stort set tomt i disse dage.

Vurderingen er, at maksimalt 50 medarbejdere fysisk er på arbejde i de store bygninger. For eksempel er der oprettet et kriseberedskab i kommunikationsafdelingen.

Alle øvrige medarbejdere arbejder nu hjemmefra. Og ifølge Carsten Toft Boesen er virksomhedens mange medarbejdere fortsat i stand til at levere og holde produktionen i gang.

Det fortæller virksomheden også i en henvendelse til sine kunder.

»I en forretning som Niras, hvor vi i forvejen benytter en række digitale platforme og kanaler i vores daglige arbejde, har vi de seneste dage sørget for at skabe optimale forudsætninger for at opretholde vores drift, produktion af opgaver og leverancer til vores mange spændende projekter.

Vi er derfor stadig fuldt ud tilgængelige, som vi plejer, om end vi er endnu mere fokuserede på at levere og være til stede for vores kunder i denne svære situation. Kontakt os derfor gerne på telefon, mail eller Skype«, står der blandt andet.

arrow Niras med tilfredsstillende fremgang
22. marts 2020 kl. 18:21 Opdateret: kl. 07:49
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?