20. november 2018
Nina Plenge Jakobsen er en uvurderlig stor arbejdskraft og samlingsfigur i fodboldafdelingen af Lynge Uggeløse Idrætsforening. Foto: Allan Nørregaard
Nina Plenge Jakobsen er en uvurderlig stor arbejdskraft og samlingsfigur i fodboldafdelingen af Lynge Uggeløse Idrætsforening. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nina har styr på Lynge-fodbolden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nina har styr på Lynge-fodbolden
Opdateret 12. februar 2018 kl. 11:39
Allerød - 12. februar 2018 kl. 06:19
Af Niels Idskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Turen går til en landskamp med Danmark på udebane - eller med sønnen til Barcelona. 17-årige Mikkel er fan af FC Barcelona, og han har allerede været på Camp Nou, så mon ikke mor vælger først?

- Jeg har i hvert fald en udekamp med det danske landshold til gode, så det er nok det, som jeg går efter. Men det bliver ikke til VM i Rusland. Jeg vælger noget andet, kommer det diplomatisk fra Nina Plenge Jakobsen.

Vi taler om de 10.000 kr. i form af de rejselegat, som lederen fra LUI-fodbold blev tildelt forleden på DBU Sjællands delegeretmøde. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg er stolt af og glad for prisen. Det er da en opmuntring, siger Nina Plenge Jakobsen, der er noget af en »blæksprutte« i fodboldafdelingen i Lynge Uggeløse Idrætsforening i ca. 20 år. Først som holdleder for sin søns fodboldhold og senere som medlem af bestyrelsen og sekretær i fodboldafdelingen.

- Jeg er førtidspensionist og har tiden til det. Omvendt er jeg opvokset med forældre, der også var frivilige ledere, så det ligger i blodet af mig, forklarer 47-årige Nina Plenge Jakobsen.

Nina Plenge Jakobsen er ikke træner for noget hold, for hun døjer med leddegigt og fik for fire år siden amputeret det ene ben fra knæet og nedefter. Hun har smerter hele tiden, men klarer sig alligevel og har bevaret sit gode humør - hvilket også er en del af årsagen til, at hun blev tildelt legatet.

Det hedder i indstillingen af Lynge-lederen til Erik Asmunds Rejselegat bl.a.:

»Nina er utrættelig og lægger et kæmpe stykke arbejde i at gøre klubben til et bedre sted at være for både børn og voksne.

Officielt er hun i dag vores sekretær, men står for følgende i klubben: kontingentopkrævninger, referater fra bestyrelsesmøder, til- og afmelding af hold til turneringer og stævner. Hun tjekker alle regninger før de godkendes til betaling, laver kontrakter og kørselsskemaer til trænere mv. Hun er kontaktperson til kommunen samt de øvrige foreninger i Lynge Uggeløse.«

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk