27. januar 2021
MIna Kaya Turan med sin bronzemedalje.
MIna Kaya Turan med sin bronzemedalje.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mina er en af landets mest talentfulde frisører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mina er en af landets mest talentfulde frisører
Allerød - 24. november 2020 kl. 07:04

Da Mina Kaya Turan fra Allerød gjorde sin uddannelse som frisør færdig på NEXT Uddannelse København, var det med et særdeles godt resultat.

Skuemesteren, som censoren på erhvervsuddannelserne kaldes, var så imponeret, at det udløste en bronzemedalje til den nyuddannede frisør.

Det er den næsthøjeste bedømmelse ved afgangseksamen og svarer til en karakter på mellem 11 og 11,5 på den mere kendte 12-skala.

Tidligere på måneden blev Mina Kaya Turan derfor fejret ved den traditionelle medaljefest. I år var arrangementet skrumpet ind på grund af Covid-19, så medaljemodtagerne kom ind fem ad gangen på Moltkes Palæ i København for at modtage den fysiske medalje. Normalt foregår arrangementet på Københavns Rådhus, hvor Dronningen plejer at være med til at hylde de talentfulde faglærte, men det har af gode grunde ikke kunnet lade sig gøre i år.

Ved ceremonien blev de elever, som har udmærket sig ved svendeprøven i sidste halvdel af 2019 eller første halvdel af 2020, fejret.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?